Gizemege 2 bucuk aylik bebegim var surekli agliyor hic susmuyor gazida yok dr bi sorun yok dio sebepsiz aglarmi bebek ya
Zamanlagelen Gizemege aglar canim wlla benimki 4 aylik hala oyle yani illa bi skntisi var agliyor diye dusunme
Mervclk Gizemege ağlamasını kabulleneceksiniz çözümü yok maalesef sakin kalmaya çalışın 4 ay civarı düzelir bizimki 4 buçuk aylik bir ihtiyaci olunca ağlıyor sadece ilk zamanlar aralıksız 1 saat ağlıyordu zor tahammül ediyordum çok şükür değişti şimdi
NaimeYilmaz Gizemege dün 50 dk yaşlar içinde çığlık çığlığa ağladı 🤷♀️ Aralıksızz.. Genelde sinirlerim bozuluyor gülüyorum tutamıyorum kendimi onada pozıtıf enerjı gecıyor sanırım bi yerden sonra hıc ağlamamıs gibi o da gülmeyw başlıyor 😅
araskuzumm0918 Gizemege daha bugün dr söyledim ağlıyor sürekli diye ,büyüme atakları olur normal dedi 2 aylık oğlum buarada
Sinork Benim bebeğim de 23 günlük ağlamaya başladı. Morartıyor kendini sıkıp. Çok üzülüyorum gözündeki yaşa kıyamıyorum. Gazdan oluyor çoğu zaman.
Annesininprensesi Gizemege aynı durumdayız ağladıkça beni geriyor acaba bir sıkıntısı mı var diyorum 🙄
Kaveda Gizemege netten saç kurutma makinesi sesi acın dinleyin ya da elektrik süpürge sesi sakinleşir birde gazlı bi bebekle poposuna bakın yırtın olabiliyor ondanda çok aglar