poyrazmom2604 Bebeğim 9.5 kgye yakın 9.5 aylık molfix bez 5 numara mı 6 numara mı olur ilk defa kullanacağız normalde sleepy kullanıyoduk 6 numara
Aminehumamoms poyrazmom2604 ben 4 numara kullanıyorum kızıma 9 kilo , 4 numara bez 11 kg kadar olur yazıyor paketinde
Dlkuzn poyrazmom2604 4 maxi plus çok rahat kullanırsınız benim oğlum 11.5 kilo da 5 kullanıyorum molfix
ByAslan poyrazmom2604 15 kolo oğlum 6 kullanıyor siz 5 alabilirsiniz ya da 4 + da olabilir molfix bedenleri büyük oluyor
poyrazmom2604 Aminehumamoms Dlkuzn fotoğraflarını atar mısın hamgisini alcağıma henüz karar vermedim sızdırma ve pişik yapmayan önemli benim için
Dlkuzn poyrazmom2604 sleepy kullandıysan molfixten haydi haydi memnun kalırsın bende sleepyden geçtim molfix e sızdırma sorunu yok pişik de olmadı resim yüklemeyi beceremiyırjm molfix mavi paket 4 veya 4 Maxi olarak trendyolda ara 4-5 ay gibi uzun süre kullanırsın
durulandiniz poyrazmom2604 Canım evet 4 aylıkken 4 no sleepy almıştım düşün Sleepy baya küçük Sen yine stok yapma ama bi dene
maygirl poyrazmom2604 5 no olur.ama bolgesel kalinligi warsa 6 kullanin kizmda 9.5 kilo 5 no kullaniyorum
poyrazmom2604 durulandiniz sleepy 6 no kullanıyorum şuan tam oluyor ama pişik yapıyor bazende sızdırıyor, bi beden büyük almak istiyodum aslında bacaklarında iz yapmasın vs dite
durulandiniz poyrazmom2604 Kızımla oğlun arasında 2 kilo var ve 6 bize tam☺️ Molfix büyük 6 nosu sleepy 7,8 no öyle düşün Bir de sarı paket al mavi güzel değil
poyrazmom2604 Dlkuzn doğduğundan beri onu kullanıyoduk artık değişme vakti geldi sabaha kadar sızdırma yapıyor sanki saatlerce altında kalmış gibi pişik yapıyo teşekkür ederim bakayım bi
[silindi] poyrazmom2604 aynı kilodalar oğlumla bizimki de 9.5 sayilir 4 numara hafif sıkmaya başladı 5 kullaniyoruz biz artık
poyrazmom2604 durulandiniz yaa yukarıda arkadaş mavi demiş fotoğrafını atar mısınızz benim için sızdırması ve pişik yapmamasıı
Dlkuzn poyrazmom2604 sleeepy kalitesini iyice bozdu bezin dokusu bile değişti kazık gibi bişey oldu bende sızdırmadan muzdariptim
yesilisevdogayikoru Molfix kalıbı sleepye göre daha büyük ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum kızım şu an 10 kilo 18 aylık 5 numara büyük bile geliyor