Babyspiderman Kızlar 6 yaşındaki erkek çocuğa ne hediye alabilirim ? 3-4 bin bütçe ayırdım. Mesela bir kaç parça kıyafet ayakkabı tarzı şeyler mi alsam, yoksa oyuncak gibi şeyler mi ? Scooter düşündüm ama olur mu bilemedim.
Mommyhann Babyspiderman buaralar cocuklarda bi scooter merakı var çevremde herkesin cocugunda var bence böyle bişey alabilirsiniz yani kıyafet falan cocukları mutlu etmiyor ben doğum günlerinde cocugu mutlu edecek bişey alınması taraftarıyım
Tatlican Babyspiderman Scooter düşündüm ama olur mu bilemedim. Vardir belki sorarsin yoksa iyi olur Cocukalr kumandali arabaya bayılıyor Dinazorlu oyuncallar olabilir
1prensessannesi Babyspiderman scooter olabilir kendi surebilecegi bisiklet olabilir. hem hediye olmuş olur hemde ilerde ailenin alacağı şeyi alarak butcelerine destek olmuş olursunuz.
Babyspiderman Mesela bu yaşta çocuğu olanlar oğlunuza ne hediye gelse sevinirdiniz ? Yada oğlunuz ne istiyor bu yaşlarda :)
Babyspiderman Mommyhann dimi bencede güzel bi seçenek. Yaşı geçmiş olmaz değil mi. Bu yaş grupları da biner heralde
Mnli Babyspiderman kıyafete asla mutlu olmaz hotwhels garajlarından alabilirsiniz saat güneş gözlüğü alabilirsiniz alengirli bir uzaktan kumandalı alabilirsiniz oğluma yeni almış mesela kayınpederim takla falan atıyor bütün gün oynuyor
Babyspiderman Mnli evet çocuklar kıyafete pek aldırış etmiyor da aileye de destek olur gibi düşünmüştüm. Ama çocuğu mutlu etmek daha güzel bence de
BuzluKahve Babyspiderman Annesine sorma şansınız varsa sorun. Ama kıyafet falan almayın, çocuklar hiç mutlu olmuyor kıyafete
1prensessannesi Babyspiderman bu arada Scoot and ride markasını beğeniyorum kullanisli bir de decathlonda da var 3 kademeli boyu ayarlanır scooter o da kullanisli
cLearQueen Babyspiderman bence kiyafet alma, hatta annesine bile sorabilirsin istedigi bisey var mi diye
circus Babyspiderman ya mama set olarak geçiyor ama bilirsiniz güzel bi tabak bardak yumurtalık kase tarzı hayvansal figürlerin olduğu bir yemek seti değişik geldi bana