menessaam Dondurmalikahve evime kimse gelmez ama arabaya ben toplu iğne bırakmam özellikle eşimin koltuğuna
Dondurmalikahve menessaam Evini sirkeli suyla temizlerseniz negatif enerjiye iyi gelir. Bol bol bakara suresi açın ve kısa ayetler dinleyin veya okuyun iğneyi de atarsınız. Allah’a sığınırsiniz o izin vermedikce hiç bir şey olmaz.
durulandiniz menessaam ya bu çok enerji işi Hadi bi hocaya gidem iki üfürsün karşımdaki ölsün böyle bir şey yok Nasıl anlatiyim sana sen şimdi korktun ya Tüm negatifler seni bulur Dersin ki işlemeye başladı çektikçe çekersin Lütfen bulursan bi tarafına batır😂 ama korkma
menessaam durulandiniz gerçekten batırayim mı 😂 yok korkmuyacam bu dedikleriniz beni rahatlattı o yüzden enerjimi düşürmuycem
durulandiniz menessaam yani memlekette insan kalmazdı.. Hatta gitsin dediklerimiz başımızda olmazdı neyseeemm
Huma_kus34 menessaam iğneye sirke dökün atın evını kapaının önunu sürkelı suyla silin bakara suresi dınleyın veya okuyun 🪴
merve169_ Bende geçen gün evde buldum yerde ortalık yerdeydi saklanmış bi halide yoktu ama önceki akşam kaynanam geldi onun oturduğu yerde buldum tesettürlü değil bende değilim yani aklıma büyü geldi ama ortalık yerde olmazdı bilemiyorum düşündürücü