Snp57asel Kızlar samsung telefon kullanan varmı veya yeni almış olan bendeki 7 8 senelik telefon a10s artık ömrü bitiyor ve bende yeni almak istiyorum tekrar samsung olarak onerirmisiniz
Kayra_68_aksaray Snp57asel bende samsung almak için gittim realmi 12+ 5G aldım 😂memnunum samsung’lu aynı kullanım
2prensesimvarcanim Snp57asel samsung değil direk ıphone öneririm asla zarar etmiceğin bi telefon ömürlük
Kayra_68_aksaray Snp57asel 17 bin e aldım güzel en azından eskisinden iyi pet telefon dan anlamam vatan dan aldım satıcı önerdi aslında
ada00 Snp57asel geniş ekranlı bu telefon 4 ay önce ne almıştım vatan bilgisayardan 25 neydi galiba şuan güncel fiyatı bilmiyorum çok memnunum ben çok özellik var foto çekimi iyi siz yine de inceleyecek alın zevkler tartışılmaz
annelendik Daha yeni aldım samsung a35 Beğendim. Hem 5g hem 256gb hafıza. 14,500 gibiydi hepsiburada da
Snp57asel 2prensesimvarcanim hiç iPhone kullanmadım hep samsung kullandim ve iPhone fiyatlarıda çok pahali ya ne yazikki o kadar butcem maksimum 15 bin filan alabilirim