incinavdar anneler 3,5 aylık kızım uyku düzeni çok değişti gece çok kalkmaya başladı gündüz beşikte sallayarak uyuyor sallamaya bıraktığım an uyanıyor sizce 4.ay atağındamı ne yapabilirim ne kadar sürer
Msl- incinavdar aynı durumdayız asla uyumuyor en uzun uykusu gün içerisinde sadece bir kez yapıyor 40-45 dk onun haricinde hep 5-10 dk
hatceninblog incinavdar benimki de 3,5 aylık geceleri uykusu aksamaya başladı 10 da uyuyorsa 1 i buluyor, uyumammak için direndikçe direniyor her akşam kavga dövüş 3,5 aylık bebek utanmasa beni dövcek basbas bağırıyor
acemiibirann incinavdar ay biz 2 aylığız doğduğundan beri böyle her gün atak heralde ben de 3 ay olsun diye bekliyorum 4 de mi böyle üzülüyorum artık🫠
incinavdar Msl- gündüz kundak yapıyorum beşikte o şekilde uyutuyorum 1-2 saat uyuyor ama sürekli sallanmak istiyor bu beni çok yoruyor 2 aya kadar geceleri çok güzel uyuyan bi bebekti şimdi 3-4 kere kalkıyor gece çok yorucu
bayanseymamom Ah ah ne zormuş atak mı ne zıkkımsa zaten uykusu zor bi bebekti şimdi ağlama krizleri başladı
cLearQueen bayanseymamom atak mı ne zıkkımsa Bacım kusura bakma güldüm 😆 bizimki de oyle gececek insallah
hsr4_2 Biz de tam dörde girmek üzereyiz bizim de aynı gün içerisinde toplam 2 saat falan uyumuyor gece sürekli uyanıyor sürekli kucakta uyumak istiyor beşiğinde de uyumuyor sallayarak ve kucağımda uyutuyorum beşiğe koyduğum an uyanıyor ve asla uyumak istemiyor çok zor gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum
hsr4_2 traum86 gece de sürekli uyanıyor önceleri daha uzun uyurdu şimdi her saat başı kalkıyor desem yeridir
bayanseymamom İmdat diye bagıralıö hep beraber o zaman tam diyorum uyuttum çıkıyorum odadan 5 dakika sonra çığlık çığlığa
bayanseymamom acemiibirann benimki de uykuyu seven bi bebek değildi hepten sapıtıyorlar heralde ataktı bilmem nesiydi
acemiibirann bayanseymamom sanırım tek çözüm bizim kabullenip ruh sağlığımızı korumamız başka çözüm yok bebişlerimizi Allah korusun sevgileri yeter çocuk var artık hayatımızda diyip kabullenmek lazım çünkü ömür boyu sorumluluk, 4 ay bitse diş başlar diş bitse yürüme atağı konuşma kreş okul diye gider 🤓
incinavdar gerçekten doğduğundan beri bitmiyor o atak bu atak biz nasıl büyüdük analarımız atak matak bilmezdi şimdiki bebeler bi farklı 😂