shraplt Kızlar açıl bi bakın günde 5 6 kez kızımın çişli bezini alıyorum dolu dolu bir çişli bez mi yoksa günde 6 kere mi yapması lazım kızım doyuyor mu doymuyor mu anlamıyorum
Snp57asel shraplt cisli bez konusunda Bi bilgim yok ama eğer bebeğiniz huysuz değilse aglamıyorsa doyuyodur bence kaç aylık bebeginiz bu arada
Usnac1995 shraplt Tabi dolup taşmasına gerek yok. Minicik bir çişte değil ama bezi biraz doldurmuş olması lazım bence. Memeden ayrılınca ağlıyor mu, kendi isteğiyle mutlu bir şekilde mi bırakıyor bu önemli. Emerken yutkunma sesleri geliyor mu
shraplt Usnac1995 emerken yutkunma sesi geliyor ama çok düşkün bebeğim doğduğundan beri memeye kiloda alıyor ama 2 gündür göğüslerim çok yumşadı kafam karışıyor
Usnac1995 shraplt Göğüsler zamanla boşalır zaten terbiye olur. Bebek emdikçe göğsünüze sızı girer mesela, böyle olunca süt akışı olur. Benim öyle olurdu yani. 2-3 dk emdikten sonra sızlama girerdi
hemshireanne shraplt evet artik gogusleriniz terbiye olmus. Sert olmayacak hep yumusak olacak ama bu sut olmadigi anlamina gelmez. Bebeginiz emdikce sutunuz olacak