aleynaks Merhaba hanımlar 1 hafta önce gömülü 20 liğimi aldılar dikişli şuan ve ağzımı tam açamıyorum çok ağrı yapıyor zorladığımda da size de oldu mu?
Bebekanneesi aleynaks eşim çektirdi adam perişan oldu 10 gün sürdü dikişleri alması ağrının sebebi enfeksiyon ve iltihap oluşmuş onun içinde ilaç kullandı ve sonra dikişleri alındı sadece çorba içiyordu tatlı kaşığı ile açamıyordu ağzını
Yorgunanne3 aleynaks benimde ameliyatla alındı benimde sizinki qibiydi hatta aylarca yüzümün bi tarafı aşırı derecede sis qezdim..kaç yıl oldu hala aqzimi tam açamam bazen aqzimi açarken küt die ses qeliyo hatta
Usnac1995 aleynaks Benim yengem 15 gün kendine gelemedi. Resmen zayıfladı kadın Kuzenim de yine aynı şekilde baya zorlandı yiyip içemedi. Normal bir süreç bence. Bir kaç gün daha durun düzelme olmazsa bi doktora görünürsünüz
ulanhayat aleynaks Merhaba Çok geçmiş olsun 3 sene önce aldırmıştım 20′lik dişimi ameliyatla 7 gün sürmüştü 7 günden sonra yavaş yavaş düzelmeye başlamıştı ilk bir hafta çok ağrım olmuştu olmuştu