hayatgzl Çocuğuna umca solüsyon kullanıp memnun kalan varmı kızlar almayı düşünüyorum komşum önerde ama emim olamadım
Ayse01_ hayatgzl ben oğluma 2 yaşında sonra hastalanacağını hissettiğim zaman kullandım hala kullanıyorum bence faydası oluyor
Cadisilae hayatgzl 16 aylığız biz de kullanıyoruz mükemmel bir şey hapşursun burnu aksın hemen veririm hasta olmadı şimdilik
hayatgzl Cansuuecc Kk41 Ayse01_ kaç damla veriyosunuz kızlar 3 yaşında kızım bugün alıcamda hemen başlıyayım bende
Ayse01_ hayatgzl ben bir çay bardağı kadar suya 10 damla katıyorum hemen içiriyorum bazen içmek istemiyor pipetle oyun oynatarak içiriyorum günde bir defa veriyorum fakat hasta olduğunda günde iki defa veriyorum
Hanabii 10’ar damla veriyorum ben. Benim bebeğim çok hasta oluyordu damlayı kullandığımdan beri çok şükür olmadı. Alakası var mıdır bilmiyorum ama geçmeyen burun akıntısını bile geçirdi..
hayatgzl Hanabii komşum önermişti banada kullan çocuğumu onla büyüttük hiç hasta olmadı dedi. Aldım bugün inşallah faydasını görürüm