cauuv2 ayran çok bisey yok dediginiz pakette baya bi sey saydınız☺️ en önemlisi park yatak icin istiyorum ama gelmişken diger ürünler de olursa para harcamıs olmam ona göre kalanı alırım sonucta hepsi masraf
ayran cauuv2 yanlış anlaşılmışım sonucta bu kadar yetmiyor illaki bitiyor ona göre alışveriş yaparsınız diye saydım
ayran deleted20517 o manada demedim alışveriş yapabilir kısa süreli yeter cünkü onlar yatak evet cok iyi cantada iyi sırt kısmında belediye yazıyor fakat bişi dikilebilit
deleted20517 ayran doğru canım kısa süreli ihtiyaç gideriliyor haklısın,umarım ihtiyaç sahibi herkese çıkar
pnrturk53 deleted20517 ben 8 haftalık gebeyken başvuru yaptım 34 haftalıkken teslim edildi canım ev kira eşim bir süre günlük işler yaptı sgkmız yoktu gönderdiler allah razı olsun ve hala o park beşiği kullanıyorum ürünler gerçekten bi yeni doğanın tüm ihtiyacını görecek şekilde şampuanına vücut yıkama süngerine kadar alt açma bezine kadar düşünülmüş ama bana da çevremde herkes sana erken gelmesi acaba riskli gebe olmanmı dedi çünkü alanlar da oldukça geç doğum sonrası almışlar bana sağ olsunlar doğum öncesi teslim edildi ulaşabiliyorlar mı bu tarz bilgilere bilmiyorum hastane de falan yattım perinatoloji takipliydim zaten dediğim gibi biraz şansım güldü sanırım ama ihtiyacı olup almayana denk gelmedim çevrem de
deleted20517 pnrturk53 çok sevincim sizin adınıza gerçekten,burda bı annemiz 23 haftalıkken mi ne başvurmuş bı kaç gün sonra ona da erken getirmişler,yani şans işiymis birazda,inşallah ihtiyaç sahibi herkes faydalanır