Whitewomen35 Hanımlar fikir olsun akşama neler yaptınız veya yapacaksınız aklıma hiç bir şey gelmiyorrrrrrr😂😭
aven Whitewomen35 arnavut ciğeri patates ve biber közleme yapacağım inşallah mesaim biterse evdeki mesaiye geç kalmamam gerekir birde bebiş için poğaça var aklımda umarım her şey planladığım gibi gider 😃
anfzya Whitewomen35 mercimek çorbası beyaz lahana sarmasi ve yoğurtlu karışık kızartma allah bereket versin
Whitewomen35 uykusuzanne__ hahshs 😂 ay keşke evden çıkmadan ben de küsseydim güle oynaya yolladım şimdi küs rolü de yapamam 😭
Whitewomen35 aven Ay inşallah yetiştirirsiniz afiyet olsun şimdiden menü çok güzelmiş ben de poğaça yapacağım ama eksiklerim varmış yeni farkettim bebe de uyuyor kim gidip alacak bilmiyorum
aven Whitewomen35 teşekkür ediyorum eksik olayı benimde canımı çok sıkar bazen sadece evdeki malzemelerle idare ederim hele bir şeye karar verip yapamadıysam moralim bozulur🥹
Whitewomen35 babyboy_35 Ay olsun işte ne güzel şuan bende o da yok boş boş mutfakta oturuyorum 5 dk yiyip kalkıcaz saatlerimizi harcıyoruz be şu yemeğe 😂
Sadekahve_ Whitewomen35 spagetti ve beşamel soslu karnabahar yapacağım 😊 Dünden de biraz çorba var. Böyle her telden alakasız bir menü :)
Whitewomen35 Sadekahve_ aa karnabahar var evde bende yapayım onu yanına da bir şeyler uydururum teşekkür ederim valla fikir oldu afiyet olsun sizede 😍
babyboy_35 Whitewomen35 yemek yapmak zor değil aslında yemeğin adı oldu mu yapılıyor her gün ne pişirsem derdi bitmiyor her gün aynı kahvaltı yapılıyor ama yemek yenmiyor 😭🫠
Whitewomen35 sarmaliklahana Evet ya düşün düşün b ktur işin yani hiç bir şey mi bulamaz insan internetten bakıyorum bazen evde sadece tencere ve ben oluyoruz 😂
Whitewomen35 deleted20517 Kocam makarna beni doyurmuyor makarnayı salata niyetine yap ana yemek olsun diyor adamdaki keyfe bak 😂😂
sarmaliklahana Whitewomen35 ya birde şu sorun var eeee ben bunu bugün işyerinde de yedim 😵💫 deliriyorum ozman. 😄🤣
Whitewomen35 aven Ay maalesef şuan tam olarak o durumdayım planladığım hiç bir şey yok mecbur gidicem markete tıpışşş😂