bendenbirtanedahayok Neler izliyorsunuz? Ben takıntılıyım 7-8 kez Muhteşem yüzyıl izledim biraz zaman geçsin tekrar başlayacağım. Yaprak dökümü, aşk-ı memnu, çalıkuşu ve ufak tefek cinayetleride ara ara açar izlerim tekrar😂 (anksiyete bozukluğum var ve yeni şeyler izlemeyi değil eski şeyleri izlemeyi tercih ediyorum)
lucifermorningstar bendenbirtanedahayok Bu ben Sadakatsiz, Adını Feriha Koydum, Yaprak Dökümü 150 kez falan izlemişimdir 😀
LadyGaddar bendenbirtanedahayok Yaprak dökümü tekrar baştan izlemiştim okadar biseylerin tekrarına ozetine falan pek tahammülüm yok 😅
bendenbirtanedahayok uykusuzanne__ ayyy cennet mahalleside ara ara açarım 😂 hele YouTube canlı yayın var açar hangi bölüm denk gelirse onu izliyorum😂
bendenbirtanedahayok lucifermorningstar adını feriha koydummm 2 kez izlemiştim yine izleyebilirim bak iyi hatırlattın😂 bide melekler korusun vardı ferihadan nerdeyse aklıma geldi
bendenbirtanedahayok papatyagibi ikisinide çok severiiim ama hayat şarkısının finalini bi türlü izleyemedim getiremiyorum gerisini Kerim’le Hülya ne oldu😂😂
bendenbirtanedahayok papatyagibi aşk yenidende 10/10 dizi çok severim eğlenceliydi tekrar izlerim bende😂
BeyzanurrK bendenbirtanedahayok ben şimdi hayat şarkısı izliyorum 40. Bölümdeyim daha bende merak ediyorum hep
bendenbirtanedahayok LadyGaddar o zamanlar kısaydı bide diziler 1.5 saat şimdi 2.5 saat benide yeni diziler sıkıyor izleyemiyorum😊
aslananne27 bendenbirtanedahayok Bnde şimdi pek sevmiyorum itici geliyor ama dizi çok güzel vazgecemıyorum 😅😅😅
bisusbe_ bendenbirtanedahayok adını Feriha koydum 💖 tatlı küçük yalancılar 💖 muhteşem yüzyıl 💖 öyle bi geçer Zaman ki 💖 aşkı memnu 💖 yaprak dökümü 💖benim kemik kadrom
bendenbirtanedahayok bisusbe_ ayy öyle bir geçer zaman ki nasıl unuturum onuda bi 4 tekrar izlemiştim😂 hatta evlendiğimizde kocamıda başlatmıştım arada evde cimileee aliiğ diye caroline sesinden taklit ediyor 😂😂
Annisi24 Yaprak dökümü, aşkı memnu, ezel, suskunlar, medcezir, doktorlar, sana bir sır vereceğim, adını feriha koydum, öyle bir geçer zaman ki, cennet mahallesi hergün de sihirli annemin canlı yayını açıktır evde 🫠🫠
bendenbirtanedahayok Annisi24 ezel suskunlar üfff🥹🥹 doktorları genellikle yazın başlıyorum onu unutmuşum 😂❤️
bendenbirtanedahayok kbrkn Avrupa yakasını hiç sevemedim ben ya ama seven çok seviyor anlamadım hiç komik değil😂😂
alpmila bendenbirtanedahayok yaprak dökümü Aşkı memnu Sen anlat karadeniz Adını Feriha koydum Paramparça Cennet Mahallesi Sihirli annem Kara sevda 🫠 Kiraz mevsimi Kiralık aşk Sadece bunları izliyorum
bendenbirtanedahayok alpmila sen anlat Karadeniz🥹🥹 hamileyken tekrar izlemek istemiştim ağla ağla içim çıkmıştı devamını getiremedim😂
bendenbirtanedahayok alpmila papatyagibi Bir Zamanlar Çukurova unutmuşuuum oda efso diziydi İzlemediyseniz zamane dizisi güzel
alpmila LezizeNine final sahnesi geçenlerde İtalya’da 3 milyon kişi tarafından izlenmiş ağlayarak paylaşmışlardı bende öyle finalde kahroldum resmen