xbebegimx 15 ay 21 gunluk kizim bezi temiz olsa da cekistiriyor neden acaba var mi boyle bir durum yasayan
uykusuzluklarinanasi xbebegimx tuvalet eğitimine hazır olabilir. size sinyal veriyor olabilir. artık rahatsız ediyor onu demek ki istemiyordur. sizde hazırsanız deneme yapabilirsiniz yine🙏🏻
xbebegimx Gizmokzilla aslinda 6 noya gecmeyi dusundum ama kucuk gbi de degil aslinda hala rahat oluyor
xbebegimx uykusuzluklarinanasi aaa ciddi misiniz ben erken diye hic aklima gelmedi bu zaten cis sayisinda da azalma vardi bezi kuru kaliyordu demek ki bunun icin de olabilr tesekkur ederim🌸
Uraztos uykusuzluklarinanasi 19 aylık benimki bez taktırmak istemiyo kakasını biliyor söylüyor ama çişini bilmiyor bende eğitim düşünüyodum ama erken diyodum nasıl yapabilirim sizce? Çişini nasıl öğreticem mesela ya
uykusuzluklarinanasi Uraztos belli zamanlarda çişini yapıyordur mutlaka o zamanları farkedip götürebilirsiniz böyle böyle başlayabilir o da belki. genelde uyandıktan sonra su içtikten sonra vs yapıyorlar genelde
happybaby61 xbebegimx ay benim kızımda 12 aylık benim bebiş de çekiştiriyor ya anlamıyorum :) altını değiştiricem çekiştiriyor bantlıylrum çekiştiriyor valla harp yaşıyoruz alt değiştirirken :)
xbebegimx happybaby61 rahatsiz oluyorlar dmek ki :) ben bi doktorumuza daniscam tuvalet egitimiyle ilgili en erken 18. Ay demisti bir doktor ama bazilari erken bile birakiyomus kisi atlatsaydik bari😃
happybaby61 xbebegimx sor bakalım canım bizim için çok erken bence ama görümcem 15 aylıkken bırakmış valla dediğin gibi bebekten bebeğe değişiyor demek ki :)