busragunesm Kızlar orada çok beğendiğim şeyler var ama hiç cesaret edemedim. Siz hiç alışveriş yaptınız mı? Birde şimdi baktım kupon vermiş alışveriş yaparsanız 3100 ₺ kupon kazanacaksınız diye doğru mu acaba bilemedim danışmak istedim teşekkürler
Asyaveannesi04 busragunesm Eşim alıyor eh işte öyle ahım şahım harika, mükemmel değil ama idare eder bence
Sedaalya busragunesm ben kızama oyuncaklar aldım. Hatta dün manyetik bloklardan aldım 😂 Şuana kadar gelenlerden memnunum. 3100₺ lik kuponuda şöyle yapmışlar. 600₺ lik alışverişe 200₺. 800₺ lik alışverişe 300₺ gibi bölüştürmül bilgin olsun 🤗
minikelanur busragunesm her ay alışveriş yapıyorum çok çok beğeniyorum ürünleride ben memnunum kargoyu beklemek bile eğlenceli benim için😂
Unicorn67 busragunesm bikac kez aldım gayet güzeldi gelenler güvenilir yani kargo biraz uzun sürüyor 10 gün falan ama geliyor 3100 kuponuda veriyor ama parça parça mesela 600 TL’lik daha alışveriş yap 200 TL hediye gibi
Tazeanneyimbenn minikelanur devletin belirlemiş olduğu limit tek seferlik mi geçerli yoksa her ay bir kereye mahsus mu geçerli?
minikelanur Tazeanneyimbenn yek seferlik alışveris limiti o 1050 tl den 1095 e yükseltildi yani istersen 4-5 kere 1095tl lik ayrı ayrı alışverişler yapabilirsin ama tek alışveris limiti 1095