gizemalkan İlk 3 hafta sorun yaşamadım sonrasında bebelac ve bebelac gold ta kusma yaptı neden yapar acaba sonradan ? diğer mamalarda gaz yapıyo ne kullanacam artık bende bilmiyorum
bekt55_ gizemalkan ben hipp kulaniyordum aşırı gaz yaptı sonra Bebelac Gold laktosuz geçtim kabız oldu şimdi sma optipro kullanıyorum memnunum
fatmaisgex gizemalkan bende Bebelac Gold kullandım sindiremedi hep kustu aptamile geçtim şuan iyi ama mama yiyen çocukta gaz olması çok normal birşey hem gaz hem kabızlık mamaların hepsinde meydana geliyor
bebeklerrr Hipp denediniz mi? Bebek de kusma yapıyorsa mamadan dolayı olduğundan emirseniz o mama bebeğe iyi gelmiyor sma da aynı problemi yaşadım ara verdim tekrar kullandım yine aynı tepkiyi verdi bebişler .
gizemalkan bebeklerrr bebeklerrr denemediğim mama kalmadı hipte gaz yaptı ve doymadı onda 5 aylık suanda aptamil kullanıyorum 1 haftadır gazdan uyuyamıyor sma yı doğunca kullandım ağzından burnundan kustu
gizemalkan bekt55_ hepsini bende kullandım ama malesef iyi gelen bi mama bulamadık 5 aydır napcam bilmiyorum bebelac çok iyiydi oda sonradan kusma yaptı bi anlam veremedim başka mamaya geçince kusma geçti ama gaz yapıyo onlarda
bebeklerrr gizemalkan gaz için damla kullanıyor musunuz . Garip bir şekilde 7.5 ayda bizde gaz sorunu yaşıyoruz. Kusturuyor gaz var doktora da götürdüm damla kullanmaya başladım tekrar.
gizemalkan fatmaisgex bebeğim kolikti gazımız 3. Ayda bitmişti bebekac mamada hiç bi sıkıntımız yoktu 1 haftadır Aptamil kullanıyorum onunla beraber başladı gaz
gizemalkan bebeklerrr bebeğim kolikti gazımız 3. Ayda bitmişti bebekac mamada hiç bi sıkıntımız yoktu 1 haftadır Aptamil kullanıyorum onunla beraber başladı gaz
fatmaisgex gizemalkan hepsi öyle maalesef yine ek gıdaya geçince mamayı azaltın yemeğe daha fazla öncelik verin sorunsuz mama bulmanız mümkün değil benimde bebeğim 5 aylık ek gıdaya geçince mamayı azalticam