HappyKids Varlığıyla yaşamı aydınlatan, kalbi sevgiyle dolu Canımız Annelerimize mutlu sevgililer günü dileriz. 💜🎈 Sen de ekle şablonu için hikayeleri ziyaret ediniz. :) https://instagram.com/happymomapp
lAmMelodi HappyKids 14 Şubat sevgililerin değil seve bilen kişiler günü ❤️ Aileyi bitkiyi eşi dostu evcil heyvanını yani akla gelen ne varsa seve biliyorsan senin de günün kutlu olsun🫂❤️
Orenda_ HappyKids Sevmeyi bilebilen… hayvanı, bir çocuğu,bir çiçeği,kalbi güzel herkesin günü kutlu olsun sevgiyle kalın ♥️🌷💕🌸
Mavili-mavilimorcicek HappyKids Eşim bir pasta almış çocuklarımızla kestik.Hic beklemedigim birseydi aslında😄Gündüz de aradi işteyken günümüzu kutladı.12 yıllık evlilikte bu 2.😄
aura_meselesi_bu_sekerim “Hayatınızda dogru kisi varsa Takvim her gün 14 subattir “ Esimle tanistiktan ve evlendikten sonra iliskimizde bunu fark ettm🙂 o yuzden bugunde dunde benim icin hep ayni
Elvinemine Kadin onu anlayan sevene saygi veren esi oldukdan sonra hergunu sevgi gunu .en cokda anneyle babanin birlikde yaptiklari bebegi sevmesi ona onem vermesi en guzel hiss .ebeveyinlerin birbirlerine karşı sevgisini goren bebekler hep mutlu oluyorlar .sevmeyi aileninin ne demek oldugunu anliyolar bebkler . Aşkda sevgide herşey küçüklük den baslar ❤️🫶🫂
Malike Eşim bana 5 güllü bir demet, kızıma da 1gül almış. Bende bugün ilk kez çekilişten kazandığım konsere kocamı götürdüm. Öylesi bir gün. Evlilikte 4.senemiz ❤
sibel08 Çok güzel romantik geçti. Birde Vakkodan çanta almış canım kocam ♥️ Sevmeyi bilen herkesin Sevgi günü kutlu olsun. Bir gün değil her gün sevgiyle kalın♥️🥰
ruhsagligi HappyKids biz de çocuklarım ile hastayız, hasta geçiyor ama eşim çiçek almış 🌸 bende ayakkabı sipariş etmiştim ama gelmedi daha 🤣