buse297_ Kızlar 6 aylık bebeğim geceleri sık sık uyanmaya başladı 5 gündür böyle bide mamayı zorla veriyorum içmek istemiyor aynı şekilde ek gıdaiyida öyle oynayarak veriyorum sizce niye istemiyor
Rabiiul buse297_ diş canım diş patladı sonunda 6 ay 24 günlükken. Bir kaç gün daha çektik şimdi 7 ay 3 günlük iyiye gidiyor gibiyiz
bendenbirtanedahayok buse297_ ağrısı olduğu için sadece meme istiyor olabilir çok aç değilse mama için zorlamayın bence ek gıdayı benim bebeğimde çok sevemedi diliyle ittiriyor sürekli meyve sevdi ama elma muz vs
canmanayvesuyu Rabiiul uyandığında huzursuz mu peki benimki de öyle uyanmaya başladı ama huzursuzluğu yok anlayamıyorum
Rabiiul canmanayvesuyu Önceden gülerek uyanıyordu şimdi bazen ağlıyor bazen gene gülmeye devam ediyor ama sürekli eli ağzında oyuncakları ağzında sesler çıkartıyordu ağrısı olduğunu anlıyorduk yani o seslerden çok şükür çıkarttı ama hala uzadığı için hafiften gene bir kaşıntısı oluyor bu da iştahsızlık yapıyor
Myneymis Benimki doğduğundan beri öyle artık bende hal kalmadı uyuyamıyorum yarım saatte bir uyanıyor dğzelicez inşallah