Mhysa Cerave nemlendirici losyon kullanan var mı, yoksa ne kullanıyorsunuz nemlendirici olarak? (Sivilce yapmasın yeter. Karma ciltliyim bazen kuruyor cildim)
handeozdmr Mhysa uzun zamandır nemlendirici kremini kullanıyorum memnunum ama cildim kuru benim bebeğim içinde bioderma tavsiye etti doktor onuda arada kullanıyorum o da çok güzel
Gulce3 Mhysa karma cilt için cerave biraz ağır gelebilir gibi geliyor. Benim cildim de karma. İlla eczane ürünü istiyorum diyorsanız la roche posay effaclar duoyu öneririm
maygirl Mhysa bepanthen veya bioderma tek gecerim..kozmetik nemlendiricilerden uzak durun.en dgrusu medikal urunler..
Mhysa handeozdmr sivilce yaptı mı hiç ya da komedon? Cerave krem di mi losyonu nasıldır acaba, kremine bazıları kötü yorum yapmış ama kararsız kaldım eczane ürünü aslında güzeldir eminim ki
handeozdmr Mhysa ikisi de eczane ürünü olan eczanelerin bir çoğu ücretsiz cilt analizi yapıyor isterseniz bi uğrayın ona göre alın internetten sahte ürün gelebiliyor alırsanız dikkatli olun
isufumveben Mhysa karma cilde ağır gelebilir. Baume versiyonu kuru ciltlere uygun diye hatırlıyorum. Ben torriden low moleculer kullanıyorum yapısı çok güzel bence her cilde olur
Mhysa Hazom Bioderma hangisi, benim yıkama jelim Bioderma memnunum ama kremi ağır kaçar gibi geldi komedon yapmış çoğu kişide, vücut için diyorlar emin olamadım
Hazom Mhysa bioderma atoderm creme ultra yazıyor görsel eklemeyi bilmiyorum 🥲 tüp olanı da var basmalı olanı da var. Kardeşim ben ve yakın arkadaşım tek bunu kullanıyoruz yüzümüze memnunuz üçümüz de
Laden Mhysa cerave kullanıyorum çok memnunum. Onun gibi cildimi güzel nemlendiren başka krem yok. Sivilce de yapmıyor🌺
Mhysa Laden peki krem formunda olanı mı yoksa losyon formunda olanı mı kullanıyorsunuz 🫶🏻 cildim sivilceye meyilli cerave güzel marka ama çok araştırıyorum hâlâ alcam galiba en sonunda 😅
Laden Mhysa kremini kullanıyorum ben. Bir de yüz yıkama losyonunu kullanıyorum. Benim cildim çok kuru aşırı derecede. Bana çok iyi geliyor nemlendirme konusunda. Sizin cilt tipiniz nasıl bilmiyorum ama her cilde göre var o markada zaten☺️