myavocado elifozkan 5 ay 20 günlük, desteksiz birkaç saniye oturup devriliyor 😅 erken henüz 7. ay filan desteksiz dik oturur diye düşünüyorum
ilenalemin elifozkan öyle oluyor zaten ilk başta öne düşüyor kafaları.venim kızım 6 aylığa gelşyordu desteksiz oturdu ama öncesind ekafası hep öndeydi
Serenayy-0 neslihanada çok garip ama 3,5aylıktı koltuğa Oturttugumuzda kendisi dengede durabiliyodu 😂🙈
neslihanada Serenayy-0 her çocuk gelişimi farklı destekli oturabiliyordu desteksiz düşüyordu 6 aylıkken 6.5 aya yakın desteksiz oturdu 3.5 ay çok erken oturtulmaya
Serenayy-0 neslihanada evet ama ben zaten oturtmadım sadece bu şekilde koydugumda oturuyordu 6 aylık olunca destek koymadan oturdu
neslihanada Serenayy-0 evet desteksiz oturmadan bahsetmiş ondan ben direk 7 ay dedim en geç 7 aya tam oturmuş oluyorlar
myavocado elifozkan mama sandalyesi kanz bistro aldık biz, minderli ve ayarlanıp eğilebiliyor yani hafif yatık pozisyona gelebiliyor arkası o şekilde oturuyor ama dik mama sandalyesinde oturamaz henüz.