mondecaidensecmeler Kizlr iyi akşamlar bu ikinci postum oluyor bu konuda ve postum geride kaliyor😒 ev tipi lazer almayı düşünüyorum araştırıyorum hiç lazere gitmedim lazer geçmişim yok hangi markayı önerirsiniz? Robx var buz lazer alan kullanan var mı?
poyrazmom2604 mondecaidensecmeler normal lazer aldım koltuk altımda faydasını gördüm ama yüzümde henüz bi sonuç alamadım
Ciddiyet12 mondecaidensecmeler ben geçen sene Mart’ta pirantech marka aldım bazen düzenli bazen düzensiz koltuk altı ve özel bölgede yavaş yavaş azalma görüyorm. Bıyıklar da bı kaç ay oldu onda da artık temizleniyor 👍🏻
poyrazmom2604 mondecaidensecmeler evet koltuk altı baya azaldı ve geç çıkarıyor, yüzümde ise benim sert tüylerim olduğu için geç etki ediyo sanırım sırf yüzüm için almıştım çene bölgem için ama etkisini göremedim
poyrazmom2604 nez34 yok gitmedim bende pcos var hormonlarımdan dolayı sert tüyler var yüzümde çene bölgesinde bebek tedavisi gördüm hormonlarımı bozdu ilaçlar
poyrazmom2604 agitmoms philips lumea 2 aydır kullanıyorum ama düzenli değil tabi bazen unutuyorum bi kaç gün aksıyo
nez34 poyrazmom2604 azalma gormussunuz ya onun ıcın sordum guzellık merkezıne gıtmeyınce evdekı lazer fayda etmez dıyorlar ya bende alacagımda cıhaz hıc gıtmedım merkeze
agitmoms poyrazmom2604 bende boynumda cıkan iki uc kıl ve cene altı için almak istiyorum ama pişman olunur mu acaba
poyrazmom2604 agitmoms çok mu sert sık mı yani tüylet benim çok sert siyah hormonlardan dolayı o şekil oldu düzenli kullanımda faydası görülür tabi
agitmoms poyrazmom2604 aldıklarım sert cıkıyor üç beş tane ama diğerleri tüy sekilinfe cokda pahalı işe yaramaz diye korkuyorum 🙂↕️
poyrazmom2604 agitmoms yarıyor merak etmeyin koltuk altında ciddi azalma gördüm umarım yüzümde de işe yarat
poyrazmom2604 nez34 aynen ama yüzümde faydasını görmedim daha benim ki siyah sert tüyler çenemde sadece
nez34 poyrazmom2604 benım sert tuylerım yok alsam fayda eder herhalde cıhaz cok ıstıyorum bıkını bolgesınede yapıyormusunuz bırde cıhazın markası nedır sızın ben phılıps almayı dusunuyorum