Hafsa_anne Kızlar bebeğim 6aylık ekgıda alıyoruz ve bebeğim kabız oldu napcam bilmiyorum. Akşam minnoşum kakasını yaparken çok ağladı poposuna zeytinyağı sürdüm napcam bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Eylul-aynur Hafsa_anne doktorlar kesinlikle zeytinyağı önermiyolar bakterileri hapsediyo diyorlar benim kızımda 4 gün büyük abdestini yapamamıştı kardeşim tırnak ucu kadar sabun koydu ne var ne yok çıktı
Hafsa_anne Ikrazumra19 mamalarına da katabilir miyim anne sütü içiyor sabah yumurta sarısı veriyorum akşam püre bunlara eklesem nasıl olur
Esranisanur Aynı şeyleri bizde yaşadık bebeğim 7 ay 22 günlük muz, patates vs. Vermemeye çalışın pazı yemeği yaptım az prinçli hem sevdi hemde bağırsakları baya rahatladı birazda piştikten sonra zeytinyağı damlatın. kuru kayısı armutlu muhallebide iyi geliyor
Gull1987 Benim bebeğimde kabız malesef bugün kuru kayısıyı kaynatıp blenderden geçirip verdim bakalım inşallah iyi gelir
Ikrazumra19 Hafsa_anne ekleyebilirsiniz tabi ben muhallebiye ozellikle kabiz yapmasin diye eklerdim ama cok sancisi olursa direk 1 cay kasigi icirin rahatlatir