ceycey_ [silindi] [silindi] noldu canım dalga geçicek insan mı arıyosun tuzun kuru tabi bu saatte Gülme komşuna gelir başına mübarek günde hade bakalım 🤣
ceycey_ [silindi] canım burada öyle insanlar tanıdım ki. Aaa desen oturup bi tarafıyla gülüyolar insanlaron dertleriyle alay ediyolar kendi hayatları çok düzgünmüş gibi burda başkalarının kusurlarını ayıplıyolar yarının ne olacagını kimse bilmiyo şuraya mecbur oldugum için şu saatte bilgi toplamak için yazdım yoks bu uygulamayıda kullanmıycam artık
allwrite Hukuki bir soru soracak olan arkadaşlar, ufak bi konu başlığı verseniz de alanımıza girmeyen bir konuysa boşuna atlamış olmasak. 7 aydır evde olmaktan hukuki uyuşmazlığa açım, ellerim bomboş kalmak istemiyorum🤫
myavocado allwrite çabuk özlemişsiniz 🤭ben hamileleik bebek derken bir seneyi aşkın süre ara verdim ama hala koşarak uzaklaşmaya çalışıyorum danışmak isteyenlerden 😂
[silindi] ceycey_ yok canim arkadasi hep avukat postlarina etiketledigim icin guldum ona seninle bi alakasi yoktu insallah sorularina cevap bulursun.
allwrite myavocado benzer sorular insanda bir süre sonra bıkkınlık yaratıyor.🫢 37. haftanın sonuna kadar ve evde de gece 2-3’e kadar çalışan ben için çalışmamaya alışmak biraz daha zaman alacak gibi.🥲
myavocado allwrite maşallah 🙏🏼 şaka bir yana zor oluyor evet yoğun çalışmanın ardından bir anda boşluk hissi