LINDAMAY Kaliteli, temiz, deforme olmamış ve güvenlik testlerinden geçmiş markalardan oto koltuğu satan var mı?
Smiyye LINDAMAY ben satıyorum 0-15 ay chicco oasys hiç kullanılmadı bir kez dışında yeni bir travel alınca boşa çıktı
tugceilealin LINDAMAY oto koltuklarinin icindeki kopuk ve koruma malzemelerinin belli bir omru var Allah korusun bi kaza aninds ise yaramayabilir.butceniz azsa indirimleeri yakalayin e bebekte jokerde cok indirim var ama boyle bir konuyu riske atmayin nacizane tavsiyem 🙏
LINDAMAY Smiyye şimdi internetten baktım ama 0-15 diye bir kilo yok. O model 1-2-3 diye gidiyormuş, sanırım sizinki 1 no yani 0-13 kg. O bizim için küçük, 13+ kilo lazım.
LINDAMAY FnurGokcan size kaç kilo arası lazım? Silver cross marka 0-13 kilo var ben de onu satıp büyüğünü almam lazım. 1300 liraya almıştım ilgilenirseniz, tüm güvenlik testlerinden geçmiş sertifikalı
LINDAMAY tugceilealin bu mesajı diğer postuma yazmanız lazım :) varolan küçük oto koltuğumu satışa çıkardım 1300 liraya aldık 800 fiyat yazdım o kadar donanımlı ki testlerden gecen iki ürünün bir tanesi bu. Arkadaşlar çok pahalı yazmışsın o fiyata sıfırı var yazmışlar. Hiçbir güvenlik testinden geçmemiş yumurta sepeti gibi oto koltuklarıyla kıyas yapmışlar. Maalesef anneler hiç bilinçli değil, sadece görselliğe aldanıyorlar ve bu çok üzücü.