Merhaba anneler 🫶🏻 kızım 7 aylık yaklaşık 2 haftadır egzama var alerjiye mi bağlı cilt hassasiyeti mi daha çıkmadı ilk fark ettiğimde dr egzama şuanlık dedi kortizonlu krem vs verdi bol bol nemlendir dedi bioderma atoderm önerdi aldık kullandık ama geçmek yerine daha çok arttı artınca gene gittik alerjiye yönlendirdi alerji testi yapıldı ama bu lab. Gelecek sonuç 1 haftaya anca çıkar dedi ordaki dr kremlerin süresini uzattı vs vs bugün tam 2,5 hafta oldu ama sadece kol içinde başlayan şey vücudunun her yerine yayıldı artamaya da devam ediyor 😭 şüpheli bulduğum tüm gıdaları kestim ne gece ne gündüz uyuyamıyor baş parmağının orası da olmuş eli ağzından bir türlü çıkmıyor ki orası emmesiyle daha da kötü oldu üstüne diş çıkarıyor onun da huysuzluğu ağrısı vs var napıcam ben daha 4-5 gün var sonucun çıkmasına sürekli kaşınma halinde dr dediğine göre canı yanmaz ondan kaşınır dedi belki canı yanmıyordur evet ama onun her yerini kızarık kabarık gördükçe benim canım yanıyor ağlamamak için çok zor tutuyorum kendimi😭