dilarayldrmm35 ben başlayayım başlayayım diyordum bir türlu karar verememstm. Klozet aparatı almistim duruyordu. Lavobaya hep birlikte giderdik birgün ben yaptım anne kalk bende yapcsm dedi çıkardım bezini oturttum hiç korkmadi bekledim geliyo.geliyo gelecek dedi sonra baktım geldi dedi yaptı çok mutlu oldu sifona bastık o dakikadan sonra asla bez baglamadim. 1 hafta altına kaçırdı oyuna daldiginda vs. Gecede uyanirsa sordum çiş var mı diye uyanmazsa tuvalet için asla kaldırmadm islatinca da uyandırıp üstünü değiştirdim rahatsız olsun ki yapmaya devam.etmesin amacıyla. Gündüzleri ilk 1 hafta saat başı goturdm özellikle yemeklerden sonra çok su ictyse vs. Akşam uykusuna geçmeden 1 saat önce sıvıyı kestim hep.1 hafta sonunda çiş geldi deneye basladi ve çok kolay cisine.alisti. benim kanayan yaram kakası oldu.malesef korktu yapmak istemedi tutamayıp.altina çok yaptı. Tamamen çıkarıyordum altını geldiği an gidelim diye yerlere vs çok yaptı öyle. 1 ay boyunca 3 4 kez belki tuvalete kakasını yapmstir dakikalarca oturduğu oldu. Alaturka tuvaleti gösterdim sonrasında önce bana bakti su ile.oynattm yaparsan sende yıkarsın vs öyle öyle alisti