Ozg_ Bebegi bir yasında olup halen uyumayan gece surekli uyanan anneler yalnız mıyım acaba😰 bu cocuk neden uyumuyor cok yoruldum!
Meltem28 Ozg_ kesinlikle yanlız değilsin canım 13 aylık hala kalkıyor sallanmadan asla uyumuyor uyusada gece sabaha kadar kaç sefer kalktığını saymıyorum bile ama bunu emzirmeye bağlıyorum ben mamayla beslense bu kadar uyanacağını zannetmiyorum
Doruk1 Ozg_ Canım benim bebegim uyuyor ama cok saga sola donup uyandırıyo kendini gazdan mı dişten mi bilemiyorum ..
Ozg_ denizaras bittim bittimm 😰😰😰😰😰uyusun diye hersey denendi bu evde ama yok gece emmesini kesmeyi de denedim ona da cok yanaşmadı sabaha karsı mecbur memeyi veriyorum
Ozg_ Meltem28 ya valla işte gece emmesini kesmeyi denedim omzumda uyutuyorum o da işkence baya iri bebek bizimkisi genetik olarak iri yani.. ona ragmen uyanıyor ya on gundur gece uykusna gecisi memede yapmıyor
boncuk80 Meltem28 3,5 aylık bebeğim bar aynen hiç ıyumuyor anne sütü uyutmuyor bence işede başladım hayat iyice zorlaştı perüşan ve mutsuzum ne yapıcamı bilemiyorum iş yerinde süt sağıyorum uykusızluktan mı nedir sütümde azaldı onada canım sıkılıyor😥😥😥😥
Ozg_ Didi-dodo bizm de o civar daha fazla nasıl dayancam acaba suan YouTube sac kurutma sesi acık aylardırrr kafam şişti muzikle vs ile uymaktn
Meltem28 Ozg_ ben dahaca denemedim gece emmesini kesmeyi ama böyle giderse komple memeden kesicem valla
Didi-dodo Ozg_ ben öğlen aciyorum Bebek uyutan muzik yaziyorum Youtubeye 3 cü Piş piş li onunla alıştı uyumaya
Meltem28 boncuk80 düzenli uyku uyuyabilsen emin ol sütünde olucaktır canım yaa ama gündüzleri kim bakıyorsa bebeğine gündüz uykusunu düzenli ve sık uyutsun ki gece de bebeğin uyur o zaman çünkü bebekler uyudukça daha çok uyumak istiyorlar gündüz uyumuyorsa gecede uyumaz Allah kolaylık versin çalışan anne olmak çok zor canım 🙏