Berfin_44 Kızlar 6 aylık bebeğimin göğsunde baya bı hırıltı var.Bulundugumuz yerde de 1 tane çocuk doktoru vardı o da izne çıkmış.O yüzden hastaneye de goturemedim.Evde ne yapsam iyi gelir
Aselinannesi0655 Berfin_44 6 aylıktı hırıltıyla başladı öksürüge döndü götürdğm grip dediler evde hava serum verdim burnunu açtım gittikçe tablo kötüleşti sonuç zatürre
Aselinannesi0655 Berfin_44 asla beklemez giderdim ben gittipim halde anlamadılar. İnfluenza olöuş o virüs de zatüreye çevirmiş anlayamadılar yatış verdiler 15 gündür antibiyotik kullanıyorm hava veriyor iki gündür kendine geldi
Berfin_44 Aselinannesi0655 ay Allahim ya Çok geçmiş olsun.Burda da bı tane doktor var o da izine çıkmış.Acile gitsem bile acildekilerde hiç bişey anlamiyo valla ne yapicam bilemedim
Aselinannesi0655 Berfin_44 hafif başladı geniz akıntısı var ondan öksürük olur defi sonra sanki cigerr inmiş gibi öksürük olunca kaptık götürdük ama zatürre olmuştu yavrum as önce doktordab geldik 25 gündür bu hastalıkla uğraşıyorduk şuan iyiyiz çok şükür
Berfin_44 Aselinannesi0655 Rabbim bidaha yaşatmasin inşallah.Buyukler bile bu hastalığa dayanamıyo,kücükler daha zor ya.