adeninannesiq 5 gündür normal doğum yaptım makat altında şişik et parçası var yaşayan varmı varsa geçiyor mu
Pare66 adeninannesiq merhaba ben de doğumdan sonra basur oldu kocaman bir et parcasi ne oturabildim ne yatabildim ne yürüyebildim. Sonra basur kremi aldim eczaneden sürdüm hemen gecti.
semkav adeninannesiq bende de vardı hemde çok fena doğumdan sonra hepsi patlamış kan olmuş heryeri nefes bile alsam açıyordu bekleyin kendi kendine toparlanıyor kayısı hoşafı yaptırın bol bol için
adeninannesiq Pare66 tek makatinizda mi peki genital bölgeye yakın tarafta da var bende bir tane tek değil yani şişlik
adeninannesiq Pare66 birde hala dikisliyim ben dikişim var özelde mi doğum yaptınız siz acaba ben devlette yaptm pansuman falan yap denmedi özele gitsem pansuman yaptirsam daha çabuk iyileşmezmi sizce sizinki nasıl süreçti
Pare66 adeninannesiq adeninannesiq merhaba evet özel de dogum yaptim bana birakin pansumani bagsurun şişmiş bile demediler. Birkaç gün ciddi canim yanmisti. Umarim iyilesmissinizdir insallah hep iyi olun.
desida Dikiş yerleri de ödem tutabiliyor 1 ay falan ağrı şişlik oluyor arka kısımda bana buz koy demişlerdi ben bebekle ilgilenmekten pek koyamadım pansumanda yapmadım birkaç dikişim atmıştı ama bir şey olmadı kendiliğinden geçti şükür
adeninannesiq desida ama çok ağrı yapıyor arka kısım bir yandan dikiş ağrısı çekiliyordu ama bu çıktı birde üstüne daha çok ağrı yapıyor
desida adeninannesiq arka kısım dikişlerden daha çok ağrı yapıyor gerçekten de ama 1 ay içinde yüzde 85 90 geçmiş oluyor