baharne Kiraz çekirdekli kemer ve patik 😣 fırına koymuştum bebeğim uyudu o ara unutmuşum ya iki saat rahat açık kaldı fırın tesadüfen gittim fırına fırını açtığım gibi duman çıktı geri kapattım camı açtım duman da gitmiş fırından nasıl gitti acaba nasıl temzilicem ya şimdi iş çıktı of 🥺 
Zeyna0601 baharne domol fırın temizleyici var biraz fırını ısıtıp sıkıp 1 saat beklet yok böyle bir şey tüm hepsinin fırının içine aktığını göreceksin
Mavigokyuzu baharne bilmediğimden soruyorum bunları neden fırına koymustunuz ? Selsilpak cikarabilir krem olan
surprizbebe baharne sen unutmuşsun hadi. Biz 3 dk ayarlayıp mikrodalgaya koyduk. Yandı kül oldu kaç gün koktu yanık yanık ev. Allahtan balkondaydı mikrodalgam
Toprak2509 Fırının buhar ayarı var (kartanesi damla seklinde olan ) 100 derecede içine su sirke ve karbonat koyun tepsiye yarım saat 1 saat buhar yapsın . Sonra kapatın cami bezle, içini telle ovun
Mavigokyuzu suhedaaaaa haa anladım, doğru kiraz çekirdeği şimdi hatırladım. 2.5 yaşa gelince beynim bu kısmı silmiş sanırım 🫣
baharne surprizbebe yaa sonra geçti mi içindeki koku benimde bütün ev yanık koktu havalandırdım sonra Tütsü yaktım 😆
cokbilmismom baharne domol fırın temizleyici sıkın fırın sıcakken bekletin biraz sonra ovun o çıkartır
surprizbebe baharne iki üç gün geçmedi eşim yakmıştı mikro dalgayı falan o temizledi valla ben bakmadım bile. Kapağı açık şekilde balkonun camını da açtık havalana havalana gitti koku bikaç günde