Ne_alakasi_var_004 Yaademm çok çok dilik birşey görüyorum ama bilemiyecegim çok çok yeni olabilir adetinize ne kdat var igne fln mi kullandınız
Yaademm Ne_alakasi_var_004 yok canım iğne falan kullanmadım adetime 3 gün falan var ama testten korkuyorum yalancı pozitif oluyomus 😔😔
gulasyaa Ne_alakasi_var_004 bugün hormon testi verdim kan verdim beta da aldı yok adetim geldi baya belli yoğun
gulasyaa Ne_alakasi_var_004 yok canm değilim adet oldum zaten bugün hormon testi için gittim kan verdim sonuçları bekliyorm
gulasyaa Yaademm böyle gözüküyor sanki silik var emin olmadıysan başka testle yap yada kan ver istersen gönlünce olsun insllh🫶
gulasyaa Yaademm bende nimo ile yaptım silik çıktı sevindim yalancı pozitif çıkıyor diye gördüm nette sonraki gün tekrarladım silik çizgi yoktu şimdi de adet oldum işte istersen sende başka testle yap emin ol
Yaademm gulasyaa inan gücüm yok çok yoruldum Allah’ın gücüne gitmesin ama 2 yıl oldu tükendim galiba😔😔
hellokitty8 gulasyaa bende bu testten aldım yarım saat sonra silik çizgi çıktı yanıltıyor diyolar yarın predictor denicem bende sizindemi silik çıktı
Yaademm gulasyaa yok canım hiçbir sorun yok ama olmuyor Haziran gibi tüp bebeğe basliycaz inşallah gerek kalmaz ama bütün umudum bitti yorumlardan
Ne_alakasi_var_004 @Yaademm @gulasyaa İnşallah en yakın sürede hamile kalırsınız allahım bni mutlu ettigi gibi sizi de kısa sürede bebek haberiyle mutlu etsin gönülden söylüyorum dua ediyorum inşallah 🙏
hellokitty8 melikejdkdkd test almaya gidiyorum bir saat içinde yapıcam inşallah yoktur dua edin ertesi günü hapı içtim bide ona rağmen olursa cok şaşırırım
melikejdkdkd hellokitty8 hiç birşey yoktur merak etmeyin, sizi çok iyi anlıyorum benimde bi hafta önce basıma geldi 3 4 gün sonra bende yapcam, sizde bana dua edin, Allahım isteyene versin bir kazaydı oldu 🙏
hellokitty8 melikejdkdkd evet 30 dk beklettim baktım sürekli negatif canım adete 8 gün var inş doğrudur