leylali22 8 buçuk aylık kızımı biberona alıştıramıyorum kızlar var mı biberon veya mama öneriniz sagdıgım sütüde içmiyor biberonla işe başlıycam nasıl yapmalıyım?
kirazmevsimi_ leylali22 6.aydan sknra bir haller oldu asla mamayı biberondan kabul etmedi. Su iciyor ama mama asla icmedi. Bende mecnur kaşıkla verdim veriyorum napayım sabır işi ama öyle istiyor.
ozgecim leylali22 chicconun damaklı basık uçlu bi biberonu var bizimki onu aldı sadece. Farklı diğerlerinden
zehrababy leylali22 ay bende alıştıramadım ya sağdığım sütleri vereyim dedim asla içmedi. Biberondan su içiyor ama süt ve mama asla içmiyor
leylali22 kirazmevsimi_ çok zor o bende kaşık biberonla veriyorum ama yerinde durmuyor ki nereye kadar kaşıkla gidecek mimijumi diye bi biberon gördüm aynı meme maketi gibi ama satış yok napıcam bilmiyorum mama takviyeli gidiyorum sütümde git gide azalıyor
ozgecim leylali22 çok zor durum anlıyorum, ki üstüne bizimki memeyi de almıyordu ikisini de reddetti. 4 ay o şekilde beslemeye çalıştım sadece uykuda. Şimdi biraz biraz almaya başladı. Umarım bir şekilde alır sizin de.
leylali22 ozgecim bende suan sadece uykuda emzirebiliyorum uyanıkken emmiyor 3 buçuk aylıktan beri meme görünce kendini itiyor o yüzden çok istiyorum biberon almasını uykuda falan emsede hem yetmiyor hem iki aya işe başlıycam