Deletedmom_289 Kızlar kızım YouTube a bakıyor bu YouTube kaldırmak için çok uğraştım ama kalkmıyor üzerine basıyorum kaldır yazısı yok Allah razı için nasıl kaldıracaö
3kedili2bebekli Deletedmom_289 telefon markası ne, ayarlara girip uygulamalardan pasif hale getirebilirsiniz
pinkooo_02 Merve201119 buluyorlar😂 benimki buldu devre dışı biraktim 3 yaşında sadece Niloya izliyor şuan
ygtzynp Deletedmom_289 ayarlar bölümünde uygulamalar var ordan youtuba a girin zorla zorla durdur devre dışı bırak falan var oraya basın siliniyor telefondan yüklemek için gene aynı yerden yapıcaksınız
3kedili2bebekli Deletedmom_289 üstüne basılı tutun en üstte uygulama bilgisi yazıyor orda devre dışı bırak var ordan devre dışı bırakabilirsiniz ana ekranda kalırsa da ana ekranda bir de bir klasör içine klasor açıp oraya gizleyebilirsiniz
BebitomveAnnesi Deletedmom_289 aynı telefon markasını kullanıyoruz YouTube üzerine basılı tutun uygulama bilgisi çıkıyor oraya tıklayın en alta devre dışı bırak var oraya tıklatın
queen_bee @“Sinsirelllaa”#p34670935ayarlardan uygulamalara girin youtube zorla durdur ya da devre dışı bırak yazıyor, ona basın.
endoplazmikretikulumiste Deletedmom_289 tel ayarlarından uygulamalar bölümüne gidin YouTube bulun ve silin telden kaldır yapın