defnemomm_ Günaydın anneler 🌿 her gün beslenmeye ne bırakıyorsunuz acaba , benim kız patates kızartması sade kek dışında pek bir şey yemiyor poğaça bile bir gidim alıp geri geliyor her gün. Yemeyen de bir çocuk :( Bana fikir verir misiniz rica etsem 🙏🏻
lceLady defnemomm_ Sevdigi seyleri yapmaya calisin Pizza pogacalar Akitma Arasina recel cikolata sürüp
Migrenimtutuyovalla defnemomm_ Sevdiği şeyleri de yapıp koysam yemiyor geri getiriyor valla . Usandım beslenme derdinden🤦🏼♀️
degersizbirhayat_1 defnemomm_ belli bir listesi oluyor sizin yok mu yani ona göre konuluyor mesela pazartesi hamur işi günü bizim, Salı patates kızartması, çarşamba peynirli tost, perşembe kahvaltılık günü, cuma serbest bu şekilde
[silindi] defnemomm_ Oglum 4uncu sinif beslenmede sevdigi seyler. Pancake Krep Sigara boregi Milfoy boregi Pizza Sucuklu kasarli kalem borek Gozleme Pogaca Simit Sandvic
defnemomm_ lceLady akitma krep oluyor değil mi? İşte onu hiç ama hiç yemiyor kaç defa yaptım, pankek de sevmiyor midesi bulanıyormuş yiyince.. pizza poğaç nasıl acaba buzlukta mı muhafaza ediliyor hergun sabah 8 de beslenme hazırlamış oluyorum okula gidiyor
Migrenimtutuyovalla lceLady Konudan bağımsız ama krepe akıtma diyen insan çok yoktur nerelisiniz acaba? 😂
lceLady defnemomm_ Evet normal pogaca yapin Üzerini ezip pizza gibi malzemeler ile doldurun Pisiripte buzluga atabilirsiniz
defnemomm_ lceLady inanın onu da yemiyor 😵💫 Sadece ekmeğin arasına labne sürerim işte salam eklerim salamı yer gerisini bırakıyor
lceLady defnemomm_ Yumurtali ekmek, küp küp patatesleri dograyin uzerine yumurta kasar.. Yemeyen cocuk zor gerçekten Benim oglanda ayni
defnemomm_ degersizbirhayat_1 yok liste değil sene başında veliler serbest olsun dedi kin ne koymak isterse diye 🥹
Migrenimtutuyovalla lceLady Tahmin etmiştim bende trakyalıyım bizde de akıtma derler😂 Akıtma dediğim zaman arkadaşlarım o ne felan oluyorlar 😂
SistemYavasAmaCalisiyor Migrenimtutuyovalla akıtma mayalı olur krep süt yumurta un. Of akıtma çok severim olsa da yesek 😋 akıtmanın lezzeti bir başka
Meri-Mel defnemomm_ Her günün menüsü vardı biz öğretmen arkadaşım ile o şekilde ilerliyor idik size liste vermiyor mu öğretmeniniz bizim velilerimiz de zorlanıyoruz diyordu haftalık liste yapıyorduk 🥰
Migrenimtutuyovalla SistemYavasAmaCalisiyor Bizde krep yoktur zaten akıtma yapılır. Krep akıtmanın basitleştirilmiş hali ama asla yerini tutamaz 😂 Yanına da tahin pekmez içini banıcan akıtmayı. Efsolardan bir demet resmen 😍😍
badekuzeyguneyldz defnemomm_ mozaik pasta, sigara böreği, bazende kurabiye yapıyorum bonibonlu seviyor