hazaa Kızlar 4 ay 20 günlük geceleri uykusu güzeldi bikaç gündür bende sersem gibiyim çok kafaya takar oldum uyumuyo mama d anne sütü alıyor doğduğundan beri, her ikisini de içse yarım saatte uyanıyor tekrar doymuyor mu sadece gece uykusun da meme reddi bile yapıyor bazen aşırı taktın kafaya bir ara gece mamasını bile kesmiştim şimdi içtiği halde sürekli uyanıyor
bebeklielif hazaa bebişlerimiz hazaa bebişlerimiz aynı ay ve gün bizimkide uyku düzenimiz vardı ama ama ne olduysa uyku düzenlerimiz bozuldu özellikle gece sürekli uyanıyor bence Aydan kaynaklı bir durum var
seyma51 Anne sütü doyurmasa bile verdiğiniz mamadan doyuyordur. Başka derdi vardır. Belki diş, belki atak, belki nazar, belki gaz-kabızlık.
hazaa seyma51 sanırım 4 ay atağı oluyormuş onu yaşıyoruz gündüz emiyor gece iki üç gündür çok zorlanıyorum asla emmek istemiyor
yalavac Desteksiz uyumayı bilemedikleri için uyanıyor ve uyuyamıyorlar… desteksiz uykuyu öğretmeniz lazım
hazaa yalavac gündüz ve akşamları da uykusu yarım saat kadar bikaç sefer ancak ama gece geç uyusa da sabah geç kalkıyor ve güzel karnını doyurup uykuya dalıyordu 🥺