Faize55_taner Spinal ön arka plan çapı artmış 12.4 tetheret sendromu cord bilineniz varmı aranızda yaşayan varmı arkadaşlar
Goktug_mom Faize55_taner dediğiniz ne bilmiyorum ama sankral Gamze benim çocuğumda bendede var ileri bişi olmadığı sürece bi zararı yok bildiğim kadarıyla genetik birazda
aselkussum Faize55_taner nasıl anlaşıldı acaba benim bebeğim dede Var sakral gamze 2 aylıkken bakıldı bişey görülmedi tekrarına gerek varmı bilmiyorum bişey söylemedi doktorlar sadece kapanmazsa 4-5 ay sonra tekrar bı kontrol istedielr ama kapandı sanırım
Faize55_taner Gergin omur ilik miş sakral gamze ile farkedildi utrosyon çekildi emara yönlendirdi omur ilik duracağı yerde durumdayım ilerliyor Muş aranızda bilen varmı diye sormak istemiş tim beyin cerrahi veya çocuk cerrahisi görmesi lazım sonucu
Faize55_taner aselkussum ben farketim dokdor utrosyon istedi utrosyon sonucuna göre emar çekildi emar sonucunu çocuk cerrahisi gördü çok şükür bı sıktı çıkmadı utrosyon çekildi ise bı sıktı çıkacağını sanmam bı sorun çıktı zaman emara yönlendirdi canım
aselkussum Faize55_taner yani şöyle akınti oluyodu ilk başta şuan olmuyo delik tam kapanmamış çukurluk var anlamadım onmzdeki ay kontrolde tekrar sorayim