SheDoesntCare Kızlar kızıma pantolon almıştım ama büyük geldi ayakların altına geliyor katlarsam da kötü duruyor nasıl bir yöntem yapabilirim sizce yarın giyecekti davette ☹️☹️
civcivim2021 SheDoesntCare valla benim kızında öyle idi kurutma makinesi sağolsun tam ona göre yaptı 😂
MnkKrtl SheDoesntCare internette içeri kıcırıp dikme kısaltma tarzında dikiş yöntemleri var onlara bakabilirsiniz
uykusuzluklarinanasi SheDoesntCare paçasına lastik taksanız sıkmayanlardan paçası büzgülü gibi dursa olur mu acaba? ya da kot pamtolon gibi bir şeyse kendiniz aynı boyutta kesip o şekilde kullansa. eğer kumaş gibiyse biraz uzun kesip içine katlayıp çitf taraflı bantla tutturabilirsiniz. üzerinede bi bez parçası koyup ütü yaparsanız belli olmaz
civcivim2021 SheDoesntCare kurutma küçültüyor ki kendi triko takımımı attım inceltti ona da çok üzüldüm 😂
uykusuzluklarinanasi civcivim2021 cidden öyle bi hırka aldım geçenlerde gayet hoşuma gitti ama annem sanki biraz büyük dedi. eee görüş büyük yerden geldi hemen attım kurutmaya şimdi cuk oluyor😅😅
civcivim2021 uykusuzluklarinanasi bende triko takımımı attım inceltti ona çok üzüldüm yeni almıştım halbuki 🥲
uykusuzluklarinanasi civcivim2021 yaa inceltmesi üzücü cidden. devamlı kurutmaya atmakta iyi gelmiyor kıyafetlere bazen arada evin içine asıyorum hemen eskimesinler diye🫢 1-2 kıyafetimde yaşadım çünkü ikinci çıkmaya eski püskü duruyorlardı hep. doğru programı kullansamda kaçınılmaz son