Ysmn_YgtAlp_Mtlu Kan değerlerimiz düşük doktorun verdiği kan ilacında rafine edilmiş şeker yazıyor kullanmak istemiyorum. Doğal alabileceğimiz kan ilacı tavsiyesi alabilir miyim?
1100210182 Ysmn_YgtAlp_Mtlu ferrum kullanıyorum ve dr üzerine basa basa kesinlikle başka kullanma içerikleri çok kötü dedi.
NazliHilal Edou iyi geceler bebeğiniz kaç aylık ben de bestiron aldım da dişlerini karartır diye endişeliyim kilo başına bir damla şeklinde kullanılıyor değil mi
Edou NazliHilal 9,5 aylık evet kilo başına bir damla kullanıyorum. Bizim henüz dişimiz yok bilemiyorum karartacak mı 😄 ama ilaçtan sonra su veriyorum ağız içi temizlensin diye çünkü renk değişimi oluyo evet 🤗
HZNGN Kaç çıktı kan değerleriniz.bizim 11 çıktı kan ilacı verdi doktorumuz.11 iyi değilmi aslında.kaşıklı olanlardan verdi 6 ay devam edin dedi
NazliHilal Edou teşekkür ederim bizimki de 9 ay 19 günlük altıncı dişi geliyor, en korktuğum dişlerinin kararması suyla hiç arası yok ya zorla içiriyorum
Ysmn_YgtAlp_Mtlu 1100210182 evet nerdeyse çoğunun içeriğinde değişik şeyler var maalesef güvenemiyorsun o yüzden