pantenkelebek İnternetten baktım 2sayfa buldum birinde çantalar uygun (du) herhalde dolandırıcı 😆😆😆 onu bıraktım bir diğeri de vergi numarası soruyor benim dükkanım yok ne numarası nerden bulabilirim sizce?
ysmnabd pantenkelebek Üsküdar çanta yaz instagrama topdan da satıyor parakende de , ve çantaları çok güzel devamlı alirim guvenilir
Aysee__34 pantenkelebek eşim çantada işi yapiyor ne gibi çantaları baktınız ve ne kadar almak istiyorsunuz
pantenkelebek Aysee__34 düşüncem bi 20 kadar fiyatları bilmiyorum toptan fiyatı farklı oluyormuş instagram adresi varsa bakabilirim
Aysee__34 pantenkelebek nerde satmayi düşünüyorsunuz pazardami ınternet uzerindenmi marka mi düz mu modeliniz nedir
pantenkelebek Aysee__34 göze hitap eden çantalar arıyorum açıkçası internet üzerinden de olacak gardrops gibi birde ilçemizin gelinleri diye sayfa var orda falan satmayı düşünüyorum
Yusufagahinannesi Benim kendi çanta markam var özelden yazarsanız size yardımcı olurum 2.5 yıldır internetten satış yapıyorum
Kedilivebebeli1 İstanbulda yaşıyorsanız Beyazıt’ta var hep çanta toptancıları.Genelde en az 10adet veriyorlar istediğinizden alabiliyorsunuz.
pantenkelebek Kedilivebebeli1 İstanbul’da değilim maalesef olduğum yer de de yok mecbur internet üzerinden bakıcam