papatyam39_ buharda pişirme aparatı ve cam rende edinin öncelikle, asla blender kullanmayın, çatalla ezin hep besinleri verirken
Üç gün kuralında da ilk gün 1 çay kaşığı, 2. Gün bir tatlı kaşığı, 3. Gün bir yemek kaşığı boyutunda sundum. Bazı besinlere fazla istekli olsa da tadım olduğu için abartmadım porsiyonları çünkü hızlı ve orantısız porsiyon artışı kabız yapabiliyor
Genelde besinleri öğlen verdim ki herhangi bir reaksiyon gösterirse müdahale edebilelim diye
Benim drum yoğurtla başlamamı istemişti alerji olup olmadığını gözlemlemem için, sonrasında kabak, elma,yumurta sarısı( alerjik mi diye baktık), patates, muz, havuç, armut, brokoli, karnabahar, vs diye süreç devam etti
Bi kaç sebze olunca çorba yaptım, sevze çorbası, yayla çorbası, tarhana çorbası gibi gibi
Bu tadımlarla zaten 7. Aya falan gelmiş oluyorsunuz sonrasında bakliyat, kuzu kıyma, balık vs dahil ettim
Bebek irmiği aldım meyve püresi yapmıştım ½ kez sonra burdan bi annemiz onu yapacağıma yoğurda meyve katıp vermemin daha iyi olacağını önerdi öyle yaptım
Şuan 10 aylık