Ays21 onemore 2 yaşında yanında oturuyorum kendi uyuyor🤣 yaklaşık 3 aydır bu böyle. Ondan önce de yanına uzanıyodum gerçi 1,5 yaşından sonra yanına uzanarak uyutmaya başladım şimdi oturuyorum yakın zamanda umarım odasında bulunmama gerek kalmaz
hunilimomy onemore 20 aylıkken yanından bu yana pışpışla uyuyordu 25.ayindan sonra ninnisini açıp odadan çıkıyorum kendi uyuyor suan 28 aylik
onemore onemore 18 aylık oldu yavaş yavaş öğrensin istiyorum ama kendi odası yok bizim yanımızda park yatağı var bu şekilde zor mu olur
bisenakillisinzaten onemore 2 yaşında uyuyordu aslında sonra tekrar ayakta sallanmak istedi ama tam olarak 3 yaşında kendi kendine uyumaya basladi
Ays21 onemore benim kızımda hala benim odamda park beşiğinde yatıyor. Saat 9da uykuya geçiyoruz uyuyor.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala onemore 15ayda memeden kestim. Kesmeden önce son aylarda memeden sonra sallanmak istemeyip ayağımdan iniyordu kendisi. Bende kendi haline bıraktım. O zamanlar başladı kendi kendine uyumaya.
kubra00k Şuan ayağımda sallıyorum, uyursa namazımı kılacağım. Hiç durmadı hep ağladı yanından ayrılamıyorum😑
Ays21 onemore o park yatagında oluyodu bende kendi yatagında böyle elimi onun sırtına koyuyodum çok huysuzlanırsa. Öyle öyle şimdi kendi yatagımda oturuyorum yani benim var olduğumu biliyor oda kendl uyuyo
kubra00k onemore hayır sendrom geçiriyor . Benden ayrılmıyor. Gün içinde bacaklarıma sarılıyor al beni diye ağlıyor🤦🏼♀️