aysegul_my ygtmst12 bence macun falan girmeyin o işlere içinde ne var bilinmez üzerine yazmazlar etiketine ben matcha kullanıyorum şu trendyolda çok ünlü olan meyveli yoğurt gibi oliyor çok güzelde etki ediyor beğeniyorum hem zararı olan bı ürün yok icinde
ipekkusunannesi ygtmst12 bu tarz ürünler iç organlarınıza çok ciddi zarar verir ki diyelim vermedi hızlı kilo verdiğiniz için çeşitli sağlık sorunlarınız olur bu da olmazsa en iyi ihitimalle deriniz sarkar lütfen sadece spor ve diyet yapın💕
birprens_birprenses aysegul_my emzirme döneminde kullanliyor mu acaba matcha bende kullanmak istiyorum ama bilmiyorum 1 buçuk aylık kızım var kullanabilir miyim
ygtmst12 aysegul_my ya çok yorum yapan var ama güvenemedim onun için burda sorim istedim ama sizin dediğiniz bakacam 👍
aysegul_my birprens_birprenses ama daha çok yeni anne olmuşsunuz siz bence bu süreçte hiç bişi kullanmayin olabildiğince sağlıklı beslenin gerisi bol su hem insan emzirirken olduğundan daha çok acıkır siz diyet yapsanız sutunuze yansır en azından cocugunuz 9 aylık falan olsun öyle diyete girin şimdi bişi diyemem çocuğunuzun rizkina girmek istemem
birprens_birprenses aysegul_my evet çok acikiyorum sürekli yemek yiyesim geliyor inşallah verebilirim bu kiloları 😅 teşekkür ederim biraz daha beklemeliyim o zaman
aysegul_my birprens_birprenses kesinlikle canım bosveeer ye bebisine şifa olsun kilo her zaman verilir o kuzunun sütü her zaman olmayabilir ilk 1 sene önemli çünkü ☺️
birprens_birprenses aysegul_my haklısınız sanırım bunu duymaya ihtiyacım varmış çok teşekkür ederim 🌺