derenmira Bebeğim 2 aylık emerken mememle kavga ediyor ağlama krizine giriyor sadece uykuluyken 5 dk emiyor. Doymadığı için mama veriyorum emmesi için ne yapmalıyım???
bakkalemzigi derenmira gazdan dolayı olabilir bebek yağıyla masaj yapıyor musunuz üstten de alttan da gazını çıkarsa emer gazsa ya da sütünüz çoktur hızlı akıyordur onun için de önce biraz sağıp vermeniz gerek
tospikannesi_ derenmira niye mama veriyorsunuz ki aylık kontrolde kaç gram almıştı??? Memeyle kavga etme sebebi açlık değil gaz Tam gazın yoğun olduğu başladığı dönem bol bol masaj yapın gaz damlaları var doktor kontrolünde verilen bitkisel onlardan doktor gerek görürse kullandırır
neva1712 derenmira Benmkinde aynı durum.Sanırm gazdan dolayı memeyle kavga divus halinde.Trajikomik oluyo gerçekten 🤣😐😓
derenmira bakkalemzigi doktorumuz mamaya başlattı 20 günlüktü hiç kilo almamıştı meğerse memeden hiç süt almamış emzirme hemşiresi sütün var demişti oysa
patatess Sürekli mi yapıyor yoksa günün belli saatinde mi? Benim bebeğim de 2 aylık sabahları çok sorunumuz yok ama uykuya yakın yapıyor.
bakkalemzigi derenmira sütünüzü sağınca kaç cc çıkıyor gazını güzelce masaj yapıp çıkardıktan sonra vermeyi denediniz mi yine mi aynısını yapıyordu Bizimki de gazdan öyle itiyordu ondan önce yarım saat masaj yapıyordum clinick masaj yağı aldım 5 6 tane pırt yapınca anca rahatlayıp emiyordu .
Bebisannesi Gaz olunca ypiyor ac olduğunda emer sakın biberon emzik verme meme reddi olur 500 grm alıyorsa ayda gerek yok mamaya
derenmira bakkalemzigi 8 saatte bir sağıyorum 90-120cc arası geliyor. Gaz damlası kullanıyorum. Bazen şey oluyor 2 defa güçlü tutkunuyor ağlıyor hemen bırakıyor sebebi gaz mı acaba
turunculu00 Ayakta emzirmeyi deneyin, ağladıkça sakinleştirip geri memeye dönün . Ayaktayken hafif salının meme reddini önler
turunculu00 derenmira hayır suan benimkide memede savaş veriyor. Ayağa kalkıp emzirip oturuyorum ama çok zor
derenmira neva1712 bugün emzirme eğitimi aldım meğerse bebek uç emmeye alıştığı için emmiyormuş emziği bıraktırdılar
Bebisannesi derenmira nasıl tekrr doğru şekilde etmeyi öğrendi benimde tek başını aliyor gibi meme ucu damara değmiyor
derenmira Bebisannesi çok zor oluyor. Emzik kullanıyordu 3 gündür vermiyorum sürekli ağlıyor. Emzirirkende uç emdiğini görünce çıkarıp tekrar deniyorum ağzını kocaman açınca alttan gerdirerek emzirmeye çalışıyorum.