kahvekokusuu bbenim ben senelerdir cekiyorum gecen sene bu sebepten sinir hapi verdi doktor 1 sene kadar onu da kullandim hic biri fayda etmedi en sonunda hacamat yaptırdım artık eskisi kadar sık agrimiyor ama benim neredeyse her gün ağrıyordu 2 senedir yaz geldimi eve kapandim güneşli havada dışarı çıktığım an basliyordu ağrım artık eskisi kadar agrimiyor tavsiye ederim hacamat
bbenim kahvekokusuu çok geçmiş olsun bi kaç kişi önerdi hacamatı ama benim sürekli ağrımıyor 2 ayda bi veya 5 ayda bi yani değişiyo ama çok zorda kalırsam denerim tabi
bbenim Kbr_ea bana acilde ki doktor migren belirtisi dedi tek taraflı baş ağrısı, mide bulantısı, gözlerin bulanıklaşması bunun gibi şeylerdi. Ben nöroloji ve beyin cerrahisinden ramdevu aldım ona gidip öğrenicem
busraalanya bbenim geçmiş olsun sizi neyin tetiklediğini bulmanız gerek kendinizi iyi tanırsanız migren ağrısını en aza indirirsiniz bunla yaşamayı ögreniceksiniz geçmiyor çünkü 😔 mesela ben çok ışık olan odalarda veya tam güneş tepede dikken altına çıkman migrenim tutar ağır kokular oda parfümleri vs aynı şekilde . Ayrıyetten hacamat çok faydalı . Ve ayaklarını sıcak suya boynunuda soğuk kompres yapabilirsin iyi gelir
bbenim busraalanya inanın hiç bilmiyorum büyük ihtimal stres ve üzüntü ilk lohusayken eşimle tartışma yaşadık ve 2senedir bi anda ağrı geliyo nedenini bilemiyorum acilde ki iğneler dışında işe yarayan pek bişey olmadı malesef ama dediklerinizi deneyeceğim çok teşekkür ederim 💕