Kızlar 2,5 yaşında kız bebeğim var katı gıda sorunsalımız var Yani şöyle canı isterse çiğneyip yutuyor yani yiyebiliyor ama canı istemeyince mesela kabak yemeği gibi ağzında bekletip maalesef tekrardan çıkarıyor veya bir bulgur pilavı veriyorum işte çiğniyor çiğniyor güzelce çiğniyor çiğnemeyi çok güzel biliyor ama fakat yutma kısmında Su var su ver diyor su veriyorum o şekilde yutuyor ve çok ağır yemek yiyor Yani bir saat bir buçuk saat de ben yediriyorum ona buna nasıl bir çözüm bulabilirim ya Yani 2,5 senedir uğraşıyorum tek başıma Yani şöyle Ben de küçükken böyleymişim bana mı çekti acaba anlamıyorum zamanla düzelmiş Ama 2,5 yaşına geldi yani püre yapıp vermedi mi hiç sürekli katı gıda şeklinde ilerledik ama katı gıdaya karşı çocuğun Yani bir şeyi var yani Mesela çikolata yiyor bebek çikolatalarından yiyor ebebek’te satılan Onun haricinde bisküvi yiyor ona yaptım pankek yiyor kek yiyor pasta yiyor bunları yutabiliyor örnek ondan veriyor ama patates kızartması mesela seviyor ama bulgur pilavı kabak yemeği pirinç pilavı makarna yani ağzında çiğniyor çiğniyor bekletiyor arkadaşlar ne yapabilirim ya