Elayberosmom Merhabalar, ramazan için buzluk hazırlığı yapmak istiyorum kızlar. Sizler neler yaptınız bana ve hazırlık yapmak isteyenlere tavsiye olsun. Hem sahur hem de iftar için düşünüyorum☺️
uykusuzanne__ Elayberosmom yaptıklarımı yazıyım fikir olsun İçli köfte Yaprak sarması Ev baklavası Etli mantı Bu ayın sonunda da su böreği ve poğaça yapacağım
Feyzosumunannesi Elayberosmom Hiç birsey yapmıyorum. Ramazanda yemekle uğraşmayı seviyorum vaktim geçiyor. Yapıp hemen yemeyi daha çok seviyorum ☺️
Lolik Elayberosmom Bakliyatlar hazırlamıştım baya var Börek Köfte çeşitleri hazırlıycam (kızartmalıl , yemeklik, çorbalık) Tavuk döner Kavurma Bunlar olunca gerisi kolay oluyor Çok doldurmayı düşünmüyorum
Elayberosmom uykusuzanne__ maşallah. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin ☺️ bu sene hiç güzel yaprak bulamadım, iki bidon almıştım iyi çıkmadılar çok kart çok sert oluyor defalarca su ekliyorum yine de sert çöpe atacağım sanırım içimde ukte kaldı yaprak sarması🥲
Ays21 uykusuzanne__ bişey sormak istiyorum buzkuk için yaprak sarmanın içini pişirip mi çiğden mi yapıyosunuz. Bide çıkarınca nasıl pişiriyosunuz.
hasmelad uykusuzanne__ içli köfte yapamıyorum ben Kültürüm de de yok Ama çok seviyorum Deniyorum tadı da güzel oluyor ama patlıyor çatlıyor kalın oluyor Tarif istesem😇
derinmoms23 Elayberosmom şerife hatun diye bir site var ordan alıyorum ben hayet güzel ve ince oluyor.
defnesmom3 Elayberosmom iftar için normal yemekler bir mantı hazırlığı oluyo önce sahur için kahvaltılık olur hep domates salatalık biber patates kızartması haşlanmış yumurta ve mayalı veya yanıç bunlar da vakti gelince özel bir hazırlığım yok mantı dışında kış hazırlığı buzlukta olduğu için ordan kullanırım
gizem6767 Bende Baklıyat urunlerı haslıycam koycam Iclı köfte Börek Beytı kebabı Şuan aklıma bısey gelmedi 😀
gizem6767 kubra00k güzel kutulanırsa veya poşete güzel baglanırsa koku olmuyo tabı herşey buzlukta güzel olmuyor bebek olunca bazılarını mecbur koyuyorum