yavrupandaannesi Çok yakın iki arkadaşım ev aldı ( şükürler olsun 🙏🏻) onlara ev hediyesi alayım diyorum ama sizce ne almalıyım önerileriniz nelerdir ? ( iki arkadaşımda 6 yıllık evli bu arada )
aven yavrupandaannesi yakın arkadaş ise altın götürün istedikleri yerde kullansınlar artık bütün evlerin ihtyaçları tam oluyor gelen hediyeler ihtiyaç fazlası ve gereksiz yer kaplayabiliyor altına sevinirler istersede yatırım amaçlı elinde tutar
gizemmumayy Bence ev mağazalarından hediye çeki almak çok mantıklı.Yanına da iyi bir tatlı alıp gidilebilir.Çok daha işe yarar olur😅
papatyagibi yavrupandaannesi Ev magazalarından cek İhtiyacları olan veya almak istedikleri bir sey icin kullanırlar
-Ozge- yavrupandaannesi şuan ev alsanız ve size gelecek hangi hediye mutlu eder bir düşünün ona göre karar verin. Bence gram altın,nevresim takımı,şık bir fincan takımı, yada pasta seti olabilir
yavrupandaannesi -Ozge- ya 6 yıllık evli olunca haliyle ev dolup taşıyor o yüzden kararsız kaldım danışmak istedim teşekkür ederim
yavrupandaannesi Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim altın götürmeye karar verdim hem ihtiyaçları görülür hemde en azından diledikleri şekilde kullanırlar . Ikiside çok yakın arkadaşım sağ olsunlar bana da hep dolu dolu gelirler canım ciğerimdirler
aygam En yakın dostuma gidicem Madame Coco dan çift kişilik nevresim takımı çift kişilik battaniye karaca pasta seti aldım giderken de fıstıklı baklava alıp gidicem ev aldığımda bana 7-8 hediye almıştı en az
alynozds Bencede ya hediye alın ya hediye çeki ya da çok şık karaca Home yatak takımı seti var bakmıştım geçenlerde bende öyle bir şeyde alabilirsiniz ama 6 senelik evli olunca belki vardır şık yatak takımı falan bilemedim