Busradoga Arkadaşlar merhaba. Ovülasyon testi yapıyorum da test çizgisi kontrol çizgisi kadar koyu ve ya kontrol cizgisinden daha mı koyu olması lazım pozitif olması için? İki çizgide var ama kontrol çizgisi daha koyu test çizgisi ince ve biraz daha açık
aven Busradoga kontrol çizgisi kadar o koyuluğa yakın olması lazım ki yumurtlama gününüzü öğrenebilin gün geçtikçe arttiğını görürsünüz zaten
yesimmmmmmm Busradoga Size tavsiyede bulunmak istiyorum ben bu testlerden çok denedim yumurtlama gününde ilişkiye girdim ama hamile kalmadım daha sonra bıraktım artık test yapmayı akışına bıraktım ve diğer ay kafama göre gerçekten istekli olduğum şekilde eşimde aynı şekilde öyle denedik ve hamile kaldım yani demem o ki hamile kalmak için ilişkiye girmeyin
Busradoga aven evet artıyor gün geçtikçe 1 haftadır her gin yapıyorum ama ikisininde çok koyu olması lazım demi doğru biliyorum görsel ekleyemedim ekleyebilsem daha iyi anlatırdım
aven Busradoga evet canım doğru yapıyorsun kontrol çizgisi kadar koyulaşacak ama iyice aynı koyu renkte olacak diye bir şart yok onun kadar belirgin çıkacak diyelim
aven Busradoga ana sayfada sol üst kısımda 3 çizgi var oraya tıklayıp resim yükle diyeceksiniz daha sonra linki kopyalayıp istediğiniz postun altına yapıştıracaksınız
aslikeremm0 Busradoga daha var devam etmelisiniz ikisi de aynı kopkoyu olcak bende innovita ile ilk ayda tutturmustum
Busradoga yesimmmmmmm evet öyle biliyorum fakat 8 aydır olmuyor şans vermek istedim birde bu testlere
menesamom Busradoga anladım ben normalde tedavi ile hamile kalıyorum 3 yaşına girecek bir kızım var ikinci olsun da istiyorum ama bir yıldan fazladır belki korunmuyoruz doğru düzgün yine de olmuyor görümcem de ovülasyon takibi yap demişti ama uygulama vardı ordan yap demişti testi olduğunu hiç bilmiyordum zaten muayene için de yarın doktora da gidicem
Busradoga menesamom benimde 3. Yaşında kızım var ilk eşimden. Şimdi deniyıruz 8 aydır olmadı doktora gitrk eşimdede bendede sorun yok o yüzden ovülasyon testine şans verdim bence sizde alın trendyoldan aldım böyle deneyeceğim bu ayda :)
Busradoga aslikeremm0 inşallah bende tuttururum 8 aydır olmuyor :) şanslı gelir inş alırken yorumlarda çok duygulanmıştım herkes şanslı geldi yazmıştı. Ve ayrıca ikinci cocugum olacak ikinci eşimden hayırlısı bakalım :)
aslikeremm0 Busradoga ayy inşallah olur Allah sağlık versin sen stres yapma. Adetten 5 gün sonra yapın diyolardi testi hatırladığım kadarıyla ben ilk gün başlamıştım adet bitince. 1 haftadır yapiyosan bı kaç gün daha var hemen değerlendir 3 4 gün koyu oluyo catlayinca koyuluk azaliyo