Yasemin48 2 ay önce sezaryanla doğum yaptım.gecen ay regl oldum.bu ay daha 5 gün varken regl olmuşum sizin nasıl?
IrmakBilgin Yasemin48 düzensizlikleeerrrr😞 benimde 5 gün gecikmeli oldu. Normal Doğum yaptım aşırı şekilde oluyor 😞 Ayrıca Doğumdan sonra ağrılar geçer dedikleri külliyen yalan çok sancılı geçiyor hala 😞😞
tgc Yasemin48 ben 9 ay olmadım olunca hep düzenli oldu zaten 4 ay adet gördüm tekrar hamile kaldım şimdi 3 aylık bebeğim yine adet görmüyorum
FtmDgn Düzensiz oluyomuş bir yıl benim de 40 tan sonra oldu iki ay normal üçüncü ay 10 gün gecikmeli ve arada lekelenme oldu
FtmDgn [bilinmeyen] normal bence canım zaten doğumdan sonra rahim 6 ayda kendini toparlıyor diye okumuştum bi yerde onunla ilgili olduğunu düşünüyorum. Bide İdrar yolu enfeksiyonuyla alakalı olabilir bende bu ay İdrar yolu iltihabı varmış ona bağladım biraz da gecikmeyi
Urasin_annesi Iki aylik bebegim var bende ne zaman olacagimi merak ediyorum. Olunca siskinlikte gider bir an once olmak istiyorum 😌
FtmDgn [bilinmeyen] evet öyleydi adette gecikme kasıklarda batma falan da olmuştu korktum gebelik mi var diye hem kan hem İdrar verdim baya yükselmiş enfeksiyon