huma Kızlar dogumdan sonra kı kılolarınızın gıtmesı ıcın ne yapıyosunz kac kılo verdınız benım bı 5 kılo vermen lazım emzırıyorum nasıl verırım acaba
Arasbaby huma bende bklıyorum 11 hazrn dogdum 30 kılo aldm 5 kılosu gtmıs emzırıyorum 5-6 lt su ıcıyorum ama gtmıyooor
bonusta54 huma ben 22 kilo aldım 12si gitti daha bir ay olmadı 😊 ama göbeğim kaldı resmen 5 aylık gibiyim o gitmeyecek sanırım
SibelNaz huma bende 22 haziran da normal doğum yaptım 14 kilo almıştım 10u gitti 4 kaldı emzirdikçe gider diyorlar bakalım şimdilik ekstra birşey yapmayı düşünmüyorum ☺️
ikos58 huma ben hamilelikte 4 kg almıştım sadece. Doğum yapalı 13 gün oldu seZeryanla. Bu sabah itibariyle 6 kg vermişim. 3 litre su içiyorum. Geceleri uyutmuyor bebiş. bence yorgunluk ve koşturma Kilo verdiriyor.
huma Arasbaby ayn cnm ben gecwlırı bıle bı surhı su ıcıyorym ama gıtmıyo başım derte bu kılolarla gunde 3 lıtre gece 1 lıtre ama yapıştı kılolar🙈🙈
Mine bonusta54 korse kullan canım sadece gece çıkar gündüzleri sıkı bi şekilde tak 1 ay dene farkı görürsün ben öyle yaptı baya baya gitti
Barkinalpinannesi bonusta54 ben sezeryan oldum doğumdan 4 gün sonra korse kullandım doktoruma danışıp inan eskiler diyor ya sarın gider diye 13 gün oldu karnım eski halini almaya başladı bile sarkmadan toplanıyor tavsiye ederim
Minikprensim Kızlar benim de beş kilo fazlam var. Tarçın ve ballı su yapıp içiyorum sabah aç karna faydasını gördüm. Gram gram da olsa gittiğini görüyorum. Google tarçın ve bal yazıp okuyabilirsiniz. Süte de bi zararı olduğunu görmedim.
kranKolataKodaba Minikprensim merhaba acaba tarçınlı ballı suya devam edip ne derece faydasını gördünüz bende başladım ama merak ediyorum düzenli kullanımda faydası nedir 😊
Minikprensim kranKolataKodaba merhaba ben de internette araştırırken gördüm bir kupa kaynamış suya yarım çay kaşığı tarçın ve bir çay kaşığı bal kayıyorum ılıkken aç karna içiyorum. Sabah ve gece yatmadan tavsiye ediliyo
Minikprensim huma canım bir kupa kaynar suya yarım çay kaşığı tarçın bir çay kaşığı bal. Aç karna Işıkkent içiyorum. 20 kilo aldım doğumdan on gün içinde 10 kilosunu verdim. 3 aydır da yavaş yavaş beş kilo verdim çeşitli kürler uygulayarak. Bi ara da içtiğim suya çubuk tarçın atıyordum
Minikprensim Nisanur canım onu da yaptım ben içine pul biber de atıyordum dört gün yapabildim idrar yolları enfeksiyonu yaptı. Tavsiye etmem ama sen bilirsin.
huma Nisanur cnm seb yogırt kurune başalöıştınya bende bugun başladım inşalh süte bı zararı olamaz sende bır yan etkı gosterdımı
Thesra Nisanur Yoğurt içine bol baharat ve limon daha çok yağ yakmaya yarıyo çok güzel bir kür bende aşırı zayıflamıştım bi ara onunula
Minikprensim huma dediğim gibi ben sütümde bir farklılık görmedim. Ama kesinlikle bir şey yapmaz diyemem bu konuda bilgi sahibi değilim. Denedim bir şey olmadı devam ettim. İnternetten iyice araştırıp öyle yapmanı tavsiye ederim canım. Yazınca bir sürü bilgi çıkıyor
Umutunannesi Kilo verme gibi bi amacım yok şuan 10 kilo fazlam var ama bebeğime değer herşeyi yemeye çalışıyorum sütüm kesilmesin bebeğime yetsin diye vücudumu feda ettim en az 1 yıl böyle düşünüyorum 5. Ayımız bitti şükür
Dimplesbaby 13 gün önce Doğum yaptım 16 kilo almıştım 11 i gitti sezeryan Doğum hiçbişey yapmadım iştahım kesildi