Tusa_ Kızıma yedirmek istiyorum 8 aylık ilk defa vericem mama olarak veya suyu olarak nasıl önerirsiniz elma armut karıştırarakta olabilir nasıl yapıcağımı bilemiyorum yulafla da verilebilir mi
Minigim38 Tusa_ ben direk mandalina verdim meyve süzgecine koyup 2. Kez verdigimde poposunda hafif pişik oldu. 1 hafta sonra geri verdim bisey olmadı
maygirl Tusa_ suyunu vermeyin seker orani yukseliyor direk yedirin..3 gun kurali uygulayin alerji riskine karsi..asitli meyve cnku..
3kedili2bebekli Tusa_ çok kontrollü olun suyu olmaz çok şekerli mama da yapmayın biraz meyve suzgecine veya biraz emdirerek başlayın çok az ama alerjik meyveler çünkü pişik olmazsa miktarı arttırabilirsiniz ilerleyen günlerde
durulandiniz Tusa_ Direkt kendisi :) yıllardır yiyormuş gibi emcükleyeceğine eminim😂 çekirdeksiz olmasına dikkat edersin♥️
Tusa_ Minigim38 maygirl 3kedili2bebekli durulandiniz lolitam Çok teşekkür ederim marketlerde görmüştüm mandalinalı kavanoz o sebepten sordum ama dediğiniz gibi eline vereyim yada meyve süzgecine daha mantıklı ❤️❤️
eylulbebesi_ 3kedili2bebekli mandalina portakal pişik mi yapar ilk bebeğim yorumu görünce merak ettim
eylulbebesi_ 3kedili2bebekli yaa oğlum 5 aylık ben portakal emsin diye falan veriyodum dün de bacak arası kızarmış gibiydi ondan oldu o zaman nasıl önlem alınır peki pişik kremi falan sürüyorum zaten her açtığımda ama farklı bişey yapılır mı
Tusa_ eylulbebesi_ pişik olmadığı zaman pişik kremi sürülmemesi gerekiyor neden sürekli sürüyorsunuz ki
3kedili2bebekli eylulbebesi_ yok daha 5 ay özellikle çok küçük portakal için 😂 bol duş aldirin temiz tutun havalandirin geçer 8-9 ay gibi deneyebilirsiniz ancak kısa denk gelirse 1 yaşta
3kedili2bebekli eylulbebesi_ midesini rahatsız eder çok asitli şimdi olmaz ama ilerde gastrit reflü gibi problemlere yol açar